نشریه «برلینر مورگن پست» در گزارشی به وضعیت روانی نوجوانان این کشور پرداخت و نوشت: هر روز تعداد بیشتری از دانشآموزان آلمانی از افسردگی رنج میبرند، اما این وضعیت در پایتخت بدتر است.
براساس یک پژوهش دانشگاهی، نوجوانان ساکن برلین بیش از همسالان خود در دیگر شهرهای آلمان، دچار افسردگی و ترس از مدرسه هستند.
نتایج این بررسی که بر پایه پژوهش مشترک بیمه درمانی «دی.ای.کی- DAK» و دانشگاه بیلهفلد مربوط به سال ۲۰۰۶ انجام شده، نشان میدهد میزان افسردگی در برلین ۱۵ درصد بیشتر از متوسط افسردگی در دیگر شهرهاست.
از هر یکهزار دانشآموز آلمانی ۱۲.۵ نفر دچار افسردگی هستند اما در برلین این میزان ۲۸ درصد است. ضمن آنکه یکسوم افراد مبتلا، در حال مصرف دارو برای درمان افسردگی خود هستند.
بیشترین موارد افسردگی در بین دانشآموزان دختر ۱۶ ساله برلینی دیده میشود، به طوری که ۸.۷ درصد آنها دچار این بیماری هستند.
در بین نوجوانان برلینی همچنین میزان بالایی از وحشت از مدرسه دیده میشود؛ میزان افراد دچار این ترس ۴۴ نفر از هر هزار نفر اعلام شده است. این میزان در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ میلادی، ۳۷ مورد در هر هزار نفر بوده است.
افزایش 10 برابری افسردگی در کودکان
طبق این گزارش، هر سال بر شمار افراد مبتلا به افسردگی در آلمان اضافه میشود. براساس دادههای منتشر شده از سوی سازمان آمار آلمان فدرال، در سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۲۶۳ هزار شهروند آلمانی برای درمان افسردگی در بیمارستان بستری شدند که این رقم 2 برابر شمار کسانی بود که در سال ۲۰۰۰ برای درمان افسردگی، در بیمارستانهای این کشور تحت درمان قرار گرفته بودند.
این اداره همچنین به افزایش شمار کودکان و جوانان مبتلا به افسرگی در آلمان اشاره و اعلام کرده، در سال ۲۰۱۵ شمار کودکان زیر ۱۵ سال مبتلا به افسردگی چهار هزار و ۶۰۰ نفر بوده که در بیمارستان تحت درمان قرار گرفتهاند. نکته نگرانکننده اینکه این آمار در مقایسه با شمار مبتلایان سال ۲۰۰۰ میلادی، ۱۰ برابر افزایش داشته است.
2023
نظر شما