اسماعیل پیروتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه خرید توافقی از اول مهر تا اواسط آبان سال جاری انجام شد، افزود: از این میزان ۷۸ تن به انگور تازهخوری و ۷۲ تن به انگور درجه سه مصرف صنعتی اختصاص داشت.
وی با بیان اینکه سردشت یکی از قطبهای مهم تولید انگور در آذربایجانغربی است، اضافه کرد: این شهرستان از مجریان خرید توافقی انگور در استان بود و شرکت تعاون روستایی میرآباد شهرستان سردشت امسال برای اولین بار اقدام به خرید توافقی انگور از تولیدکنندگان این محصول کرد.
رییس اداره تعاون روستایی سردشت افزود: امسال بیش از ۲۷ هزار تن انگور سیاه از سطح چهار هزار و ۹۲۸ هکتار از تاکستانهای این شهرستان برداشت شد.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی در این شهرستان به طور کامل ارگانیک و طبیعی است.
انگور سیاه سردشت که به انگور «رشه» معروف است، به علت استفاده نکردن از کود و سموم، محصولی ارگانیک محسوب میشود و از شهرت فراوانی برخوردار است.
این نوع از انگور به گفته متخصصان تسکیندهنده فشارهای عصبی، افزایشدهنده شیر مادران، پاککننده معده و روده از مواد زائد و همچنین از بین برنده چین و چروک پوست است.
عمدهترین محصول باغی سردشت با پنج هزار هکتار انگور دیم است.
نظر شما