به گزارش ایرنا در این گالری که به همت یک ایرانی مقیم چین در منطقه فرهنگی ۷۹۸ پکن دایر شده است انواع فرش، گلیم، صنایع دستی، سوغات ایرانی و محصولاتی نظیر زعفران، زرشک، گلاب، چای، خرما، نبات و سوغاتی های شاخص ایرانی به نمایش گذاشته شده است.
همچنین در این گالری علاوه بر سنگ های قیمتی و سایر محصولات فرهنگی و هنری ایران، گنجینه ای از دست بافته ها و دست ساخته های هنرمندان ایرانی به نمایش گذاشته شده است.
روزانه تعداد زیادی از اتباع چینی از این گالری بازدید می کنند.
منطقه هنری ۷۹۸ در شمال شرقی پکن قرار گرفته و حدود ۶۰۰ هزار متر مربع مساحت دارد این منطقه در سال ۱۹۵۰ میلادی ساخته شده است اما از سال ۲۰۱۱ بسیاری از هنرمندان، به خاطر محیط بزرگ و سبک معماری منحصر بفرد این گذر، بیشتر جذب این مکان شده و شروع به انجام کارهای هنری در این مکان کردند.
هنرمندان چینی از سبک اصلی این گذر استفاده کرده و آن را به مراکز نمایشگاهی هنری منحصر بفرد و کارگاههای آموزش هنری تبدیل کرده اند در حال حاضر منطقه هنری ۷۹۸ پکن تعداد زیادی از افراد مشهور در عرصه هنر چین را نیز به خود جذب کرده است.
نمایشگاههای هنری بینالمللی بسیاری هم در این مکان برگزار میشود در سالهای گذشته این مکان از طرف بسیاری از گردشگران مورد توجه بوده است این منطقه هم اکنون به یکی از جاذبههای گردشگری شهری پکن تبدیل شده است.
نظر شما