مدرس کارگاه و فعال حوزه مسایل و آسیب های اجتماعی درحاشیه برگزاری این کارگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی ، در جوامع محلی طرحی ملی است که ازسوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری جهت اجرا به استان ها ابلاغ شده است.
اردشیر بهرامی افزود: دراین کارگاه که به همت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان و با تلاش موسسه همراهان توسعه زاگرس در پلدختر برگزارشد، تسهیلگران سازمانهای مردمنهاد با روشهای نوین ارتقا تابآوری و کاهش آسیبهای اجتماعی آشنا شدند.
وی یادآورشد: تسهیلگران پس از فراگیری این آموزش ها ، با حضور در شهرها وروستاهای پلدخترو معمولان به عنوان مناطق هدف به آموزش توانافزایی و ارتقای تابآوری اجتماعی یا افزایش قدرت مقابله با مشکلات و بازیابی توان خود پس از صدمات احتمالی می پردازند.
مدرس کارگاه و فعال حوزه مسائل و آسیب های اجتماعی گفت :مسایل و خلا هایی که باعث ایجادشرایط چالش زا و آسیب زا در اجتماع می شوند را می توان با آموزش تاب آوری و گفت و گو به مسیر توسعه اجتماعی ریل گذاری کرد.
وی افزود: این کارگاه در راستای آموزش های تخصصی برای مداخلات وپیشگیری از مسائل ومشکلاتی مانند جلوگیری از خشونت وخودکشی برگزارشد که در برخی از مناطق کشور به ویژه غرب وجنوب غرب ایران این گونه آسیب ها بیشتر وجود دارد.
بهرامی یادآورشد: با توجه به بحران سیل و آسیب های روانی پسا سیل به مددکاران ،روان شناسان و تصویرگران فعال، آموزش های لازم جهت چگونگی مداخله و جلوگیری از بروز یکسری آسیب های اجتماعی در خانواده و اجتماع روستایی در این کارگاه آموزش داده شد.
وی افزود: این آموزش ها کاربردی و براساس کتاب فرهنگ، توسعه و خودکشی در ایران ، به تالیف خودم با رجوع به تکنیک هایی که به صورت عملیاتی و تجربی انجام شده و با مشورت فعالان اجتماعی می باشد که می تواند به این افراد جهت جلوگیری از آسیب ها کمک کند.
مدرس کارگاه و فعال حوزه مسائل و آسیب های اجتماعی ، هدف از برگزاری این کارگاه را افزایش فهم درست پدیده ها و مسایل اجتماعی دانست و گفت: تسهیل گران می توانند براساس این آموزش ها با شناخت درست از آسیب ها در مراحل بعدی بر اساس مهارت ها و توانمندی ها با مداخله ، بخشی از سلامت و آرامش روان به جامعه هدف و تحت تاثیر سیل انتقال دهند.
نظر شما