لایحه بودجه کل کشور به دولت اجازه داده شده است تاسقف ۱۵۰ میلیون یورو از منابع صندوق توسعه ملی را برای طرح های آبرسانی روستایی و عشایری و توسعه شبکه های آن اختصاص دهد.
این بند لایحه بودجه تاکید دارد: برنامه عملیاتی و جریان وجوه (با رویکرد بودجهریزی عملیاتی) با تأکید بر ایجاد سازوکارهای لازم برای سنجش، کنترل و تضمین تعهدات دستگاه متولی برای تحقق اهداف راهبردی طرحها باید به تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور برسد.
همچنین تخصیص مرحلهای منابع به صورت ریالی و ارزی (حسب نیاز) پس از تأیید کمیته نظارت متشکل از سازمان برنامه و بودجه کشور، خزانهداری کل و صندوق توسعه ملی مبنی بر انجام تعهدات دستگاه متولی، انجام پذیرد.
گزارش عملکرد ۶ ماهه این بند توسط سازمان برنامه و بودجه و هیأت نظارت صندوق توسعه ملی به طور مستقل تهیه و ارسال شود.
«رضا اردکانیان»وزیر نیرو آذرماه امسال گفت: در دولت تدبیر و امید، ۱۰ هزار و ۳۰۰ روستا به شبکه آب سالم متصل شده و به تبع آن، ۶ میلیون و ۸۵۶ هزار نفر از جمعیت روستایی کشور از آب سالم برخوردار شدهاند که تا پایان فعالیت دولت فعلی، این تعداد به ۱۰ میلیون نفر افزایش مییابد.
همچنین در بند «ه» تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور آمده است: وزارت نیرو از طریق شرکتهای آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آببهای شهری، به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب، مبلغ ۲۰۰ ریال از مشترکان آب دریافت و به خزانهداری کل کشور واریز کند. صددرصد وجوه دریافتی تا سقف نهصد و شصت و پنج میلیارد( ٩٦٥.٠٠٠.٠٠٠.٠٠٠ ) ریال از محل حساب مذکور در ردیف معین در بودجه شرکت مزبور فقط برای آبرسانی شرب روستایی و عشایری اختصاص مییابد.
۲۰ درصد اعتبار مذکور برای آبرسانی شرب عشایری و ۸۰ درصد برای آبرسانی شرب روستایی براساس شاخص جمعیت و کمبود آب شرب سالم بین استانهای کشور در مقاطع سهماهه از طریق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توزیع میشود تا پس از مبادله موافقتنامه بین سازمان مدیریت وبرنامهریزی استانها و شرکتهای آب و فاضلاب روستایی استانها و یا سازمان امور عشایر ایران هزینه شود. وجوه فوق مشمول مالیات به نرخ صفر است.
این بند از لایحه بودجه سال ۹۹ کشور درست مطابق لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ تنظیم شده و هیچ تغییری در آن اعمال نشده است.
نظر شما