به گزارش تلویزیون لبنانی «الجدید»، شرکت کنندگان در این کاروان با در دست گرفتن پرچم لبنان و چرخ های مملو از انواع مواد غذایی از میدان مرجان در شمال به سمت میدان ایلیا در جنوب صیدا حرکت کردند و در مسیرشان در محله های فقیرنشین مواد غذایی را میان خانواده های مستمند و محتاج توزیع کردند.
ساختار سیاسی در لبنان مانند دیگر کشورها، جامعه را به سه طبقه تقسیم کرده است. طبقه ی اغنیا در بحران اقتصادی جاری در این کشور آسیب ندیده اند اما طبقه ی متوسط و فقیر زیر فشار شدید این بحران هستند و به جنبش اعتراضی ضد فساد و تبعیض پیوسته اند؛ جنبشی که ۵۲ روز پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
هم چنین جمعیت زیادی از جوانان شهر بیروت پایتخت لبنان امروز کاروان خودروهای شخصی که سوار بر آن ها بوق ممتد می زدند، راه انداختند.
آنان در اعتراض به رایزنی های پارلمانی برای تعیین نخست وزیر از پل «رینگ» و میدان «ریاض الصلح» در مرکز شهر بیروت به سمت منطقه ی مسلمان نشین الحمرا در غرب و سپس به طرف منطقه مسیحی نشین اشرفیه در شرق این شهر رانندگی کردند.
قرار است صبح و عصر فردا دوشنبه نهم دسامبر (۱۸ آذر ماه ۹۸) در دو نوبت رایزنی ها و مشورت های ریاست جمهوری و مجلس لبنان برای معرفی نخست وزیر مکلف به تشکیل دولت، در بیروت انجام شود.
از سوی دیگر و به گزارش کانال خبری لبنان ۲۴ عصر امروز شماری از جوانان این کشور در اعتراض به وضع موجود کوشیدند وارد صحن بیرونی مجلس در میدان النجمه در مرکز بیروت بشوند که نیروهای ارتش مانعشان شدند و پنج تن از آنان را بازداشت کردند.
بیکاری، کاهش حقوق و قدرت خرید کارگران، کارمندان و بازنشستگان، افزایش مالیات ها، کاهش ارزش پول ملی، توقف ورود دلار به لبنان، کسری ۳۰ درصدی بودجه سراسری، کمبود سوخت و گسترش فساد حکومتی از جمله علت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی جنبش اعتراضی مردم لبنان عنوان شده است.
نظر شما