سورنا ستاری روز یکشنبه در نشست با سید مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با موضوع همکاریهای بیشتر در حوزه توسعه فناوریهای نوین که در ساختمان مرکزی کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، بر گسترش فرهنگ کارآفرینی در کمیته امداد تاکید کرد.
وی با بیان اینکه، همه کارآفرینان بزرگ دنیا با سختی فعالیت خود را آغاز کردند و برای پیادهسازی کسب و کار خود از شکست نهراسیدند، افزود: در غیر این صورت با پول دولت و دیگران نمیتوان به موفقیت رسید. پس در این میان شناسایی افراد دارای ایده و با اعتماد به نفس اقدام مهمی است که مراکز نوآوری و سرمایهگذاران خطرپذیر آن را تسهیل میکنند.
ستاری ادامه داد: مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز افرادی سختی کشیدهاند که میتوانند برای راهاندازی استارتاپهای حوزه نوآوری اجتماعی اقدام کنند. این استارتاپها میتوانند در زمینه توسعه مشارکتهای مردمی اثرگذاری بالایی داشته باشند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور همچنین اظهارکرد: حوزه نوآوری اجتماعی عموما کسب و کارهایی را شامل میشود که مردم را درگیر امور خیریه میکند و با ایجاد اعتماد میان مردم این امر را رونق میدهند. زیرا نوآوری باعث میشود این سرویسها هر لحظه در دسترس باشد.
رییس بنیاد ملی نخبگان از حمایت معاونت علمی و فناوری با تمام توان از مددجویان این مرکز خبر داد و گفت: معاونت علمی ریاست جمهوری برای شناسایی این افراد با مشکل مواجه است تا این حمایتها را توسعه دهیم.
وی افزود: به طور قطع مددجویان این مرکز افراد مستعدی هستند که با راهاندازی استارتاپ میتوانند به موفقیت دست یابند. همچنین در حال حاضر در تمام استانها پارکهای علم و فناوری وجود دارد که میتوانند خدمات مناسبی را به مددجویان کمیته امداد ارائه دهد.
ستاری با بیان اینکه زیستبوم کارآفرینی و فناوری در کشور شکل گرفته است و سال گذشته شرکتهای دانشبنیان ۹۰ هزار میلیارد فروش و درآمدزایی برای کشور داشتند، تصریح کرد: باید فرهنگ کارآفرینی در کمیته امداد شکل بگیرد.
وی با تاکید براینکه، با پول دولت سقف آرزوها محدود است، گفت: نهاد کمیته امام خمینی (ره) با شریک شدن در سهام شرکتهای دانش بنیان می تواند برای خود درآمدزایی داشته باشد.
نظر شما