محسن حاجی میرزایی امروز - سه شنبه - در پیامی به این جشنواره تصریح کرد: کتاب و کتابخوانی از جمله مقولاتی است که میتوان در طراحی پرسشهای مناسب و یافتن پاسخهای مربوط کمک کند و بدون تردید بستر شکوفایی ذهن نقاد و پرسشگر دانش آموزان از دوران کودکی و از نظام تعلیم و تربیتی پویا با مشارکت خانوادهها شکل میگیرد.
وی برگزاری چنین جشنواره هایی را ضروری دانست و اظهار داشت: نیاز به کتاب و توسعه فرهنگ کتابخوانی نیازی مستمر و پویا است و آموزش و پرورش به عنوان مهم ترین رکن، نقشی اساسی در بسترسازی فرهنگ و آموزش برعهده دارد.
وی خاطرنشان کرد: خواندن از مهارتهای اساسی است که هر یادگیرنده ای به آن نیاز دارد، خواندن برای برقراری ارتباط سازنده با جامعه امری ضروری است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: مغز انسان نیاز به توسعه مستمر دارد و مطالعه به این توسعه کمک می کند تا قوه تخیل آدمی فعالتر شود و به سطحی از خلاقیت دست بیابد.
حاجی میرزایی یادآور شد: لازم است در این جشنواره علاوه بر دعوت و تشویق دانش آموزان و معلمان به کتاب و کتابخوانی؛ می توان برنامههای خلاقانه جدیدی طراحی و اجرا شود تا کتاب نه به عنوان کالایی زینتی، بلکه سبب حل مسایل و مشکلات شود.
وی با گرامیداشت هفدهمین جشنواره کتاب رشد و آرزوی توفیق خدمت صادقانه در نظام تعلیم و تربیت و تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره ابراز امیدواری کرد هر سال با برگزاری جشنوارههای پربارتر و پویاتر، پیوندی عمیقتر یمیان دانش آموزان و کتاب برقرار شود.
هفدهمین جشنواره کتاب رشد امروز به عنوان یکی از مهم ترین جشنوارهها در حوزه کتاب های آموزشی وزارت آموزش و پرورش با معرفی نفرات برتر در مدرسه دارالفنون برگزار شد.
نظر شما