مصطفی پناهنده روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه توجه نکردن به جلو مهمترین عامل تصادفات جادهای است، عنوان کرد: در این تعداد تصادف ۲۹۰ تن جان خود را از دست دادهاند که این آمار نیز نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه در این مدت آمار تلفات سر صحنه تصادفات جادههای استان نیز ۳۰ درصد افزایش داشته است، عنوان کرد: سال گذشته ۱۱۹ تن در دم جان خود را در صحنه تصادف از دست دادند که این میزان امسال به ۱۵۵ تن افزایش یافته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان اضافه کرد: بیش از ۴۰ درصد از تلفات تصادفات جادهای عابران پیاده در ۲ کیلومتری شهرها رخ میدهد که باید با فرهنگسازی در ایمنی و ترافیک این آمار را کاهش داد.
وی اظهار داشت: بسیاری از جادههای استان استعداد تصادف ندارند و بیشتر تصادفاتی که رخ میدهد به بی دقتی عامل انسانی مربوط میشود.
پناهنده افزود: از فناوریهای نوین به منظور مدیریت هوشمند حمل و نقل جادهای استفاده میشود و مرکز مدیریت راههای استان با تجهیزات بهروز کنترل محورهای مواصلاتی استان را بر عهده دارد.
وی بیان کرد: در بخش کالا بارنامهها به صورت الکترونیکی صادر میشود و با توجه به مشخصات فرستنده و گیرنده سامانه میتوانیم به صورت برخط جابهجایی کالا را کنترل کنیم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای همدان گفت: وانتبارها سهم به سزایی در جابهجایی کالا در سطح و خارج استان دارند که از ماه آینده برای آنها نیز بارنامه صادر میشود و آنها نیز به سامانه پیمایش متصل میشوند تا سهمیه بنزین نیز به آنها اختصاص یابد.
وی ادامه داد: سالانه ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر در استان جابهجا میشوند.
پناهنده گفت: ۷۷ دستگاه تردد شمار در محورهای مواصلاتی استان نصب شده است و آمار به دست آمده از این دستگاه ها ما را در مدیریت راه ها کمک میکند.
وی اظهار داشت: ۴۲ دوربین ثبت تخلف در جادههای استان داریم که به سامانه پلیس متصل هستتد.
پناهنده بیان کرد: جادههای استان مجهز به ۲ دستگاه توزین در حال حرکت هستند و ۲ دستگاه جدید نیز به زودی به سامانه اضافه میشود.
وی اضافه کرد: ۲۲ دستگاه دوربین نظارتی در سطح جادههای استان نصب شده است تا ما را در رفع گرههای ترافیکی کمک کند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای همدان گفت: ۲۲۸ دستگاه از ماشینآلات راهداری به سامانه موقعیت یاب مجهز شده اند.
وی افزود: ۲۵۱ نقطه پرخطر در کشور شناسایی شده که ۱۰۶ مورد آن در استان همدان است.
معاون حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان نیز در این نشست خبری با اشاره به اینکه تصادفات جادهای کشور از ابتدای سال تاکنون ۱۱.۵ درصد افزایش داشته است، گفت: تعداد تصادفات جادههای همدان در این مدت ۱۴ درصد افزایش داشته است.
صفر صادقیراد افزود: ۶۱۰ مورد تخلف اضافه تناژ بار در همدان کشف شده که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.
معاون راهداری ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان هم گفت: ۱۰۶ نقطه پرخطر در استان شناسایی و ۷۰ مورد آن به عنوان نقاط حادثه خیز تشخیص داده شده است.
حمید پرورشیخرم افزود: ۱۷ مورد از این نقاط اصلاح شدهاند و در صورت تخصیص اعتبار، عملیات اصلاح ۱۰ نقطه دیگر نیز اجرایی میشود.
در سالنامه ملی ایران روز ۲۶ آذر ماه به عنوان روز حمل و نقل جادهای و یکم دی ماه نیز به عنوان روز راهدار نامگذاری شده است.
نظر شما