اکبر بهنامجو روز پنجشنبه در بیستمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل افزود: پژوهش لازمه حرکت و توسعه بوده و میبایست ارتباط تنگاتنگی بین صنعت و بخشهای مختلف اقتصادی برقرار باشد.
وی بیانکرد: با توجه به تحریمها و وضعیت اقتصادی کشور باید فعالان حوزه پژوهش بیش از گذشته احساس مسوولیت کرده و تهدید دشمنان را به فرصت تبدیل کنند.
وی اظهارداشت: با اینکه در حوزه پژوهش مراکز دانشگاهی و علمی قدمهای خوبی برداشته اما بدون شک خلاءهایی هم در این زمینه وجود داشته که باید با آسیبشناسی این مشکلات برطرف گردد.
وی خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش واحدهای صنعتی، کشاورزی و فعالان حوزه علوم انسانی با مراکز پژوهشی، دانشگاهی و علمی شد و افزود: فعالیت های پژوهشی باعث افزایش تولید، رونق اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه منطقه خواهد شد.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این جشنواره گفت: این دانشگاه آماده همکاری با تمامی بخشهای دولتی و خصوصی در همه حوزهها است.
دکتر عزیز حبیبی افزود: یکی از آفتهای جامعه این است که بدون پژوهش، تحقیق و بررسی تصمیمات بزرگ گرفته شده و این کار باعث میشود هزینه مدیریت بیشتر شود.
وی با بیان اینکه پژوهش و فناوری موجب کاهش هزینه مدیریت جوامع می شود، اظهارداشت: برای همین اقدامات خوبی در سالهای اخیر در این دانشگاه انجام شده که راهاندازی ۲ مرکز پژوهشی و به روز کردن تجهیزات آزمایشگاهی از جمله آنها است.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی بیانکرد: ۲ سال پیش ۳۵ هسته فناوری در دانشگاه فعالیت میکرد که امروز ۹۵ هسته فناور در این دانشگاه به فعالیت مشغول هستند.
در این جشنواره تنی چند از اساتید، دانشجویان و مدیران و مسوولان با بیان نقطه نظرات خود مشکلات حوزه پژوهش و تحقیق در استان را یاد آور شدند.
در پایان از ۵۰ نفر پژوهشگر و فناور برتر استان در حوزههای مختلف از جمله صنعت، علوم پزشکی، کشاورزی و علوم انسانی با اهدای لوحی تجلیل به عمل آمد.
نظر شما