به گزارش سازمان جنگلها، داور نامدار در گردهمایی معاونین حفاظت ادارات کل منابع طبیعی استان ها در بندرعباس گفت: قلمرو کاری و ماموریت ما حفاظت از عرصه های منبع طبیعی، احیا و بازسازی است.
مدیر کل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها افزود: ادارات منابع طبیعی باید با میزان درخواست های واگذاری معادن و اراضی منابع طبیعی با حداقل های ممکن مواد معدنی را واگذار کنند. همچنین استان های آذربایجان غربی و شرقی، فارس، لرستان، گلستان، ایلام و زنجان از جمله استان هایی موفقی بودند که حداقل واگذاری ها را داشته اند.
وی تصریح کرد: مدیران و روسای وقت سازمان و معاون امور معدنی وزارت صمت تفاهمنامه اهمکاری به امضا رسانده اند و شیوه نامه و دستورالعمل های آن را نیز ابلاغ کرده اند و با توجه به اینکه پرونده های زیادی در هیئت حل اختلاف ماده ۲۴ وجود دارد تفاهمنامه به قوت خود باقی است.
نامدار از مدیران کل منابع طبیعی استان ها خواست با اطلاعات کامل و با حضور به موقع در هیات حل اختلاف شرکت کرده و از مواضع به حق منابع طبیعی دفاع نمایند.
در اجرای کاداستر اراضی، جنگل اولویت نخست ماست
همچنین در ادامه معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه در اجرای کاداستر اراضی (پایش، تعیین کاربری و سنددار کردن زمین ها)، جنگل اولویت نخست ماست برحفظ اکوسیستم جنگلی تاکید کرد و افزود: برای نقاط حساس جنگل کمربند سبز ایجاد می کنیم.
بهمن افراسیابی همچنین گفت: سازمان جنگل ها برای جلوگیری از قطع درختان جنگلی آبگرمکن های خورشیدی تهیه کرده و در بسیاری از روستاهای حاشیه جنگل بویژه در حوزه زاگرس در اختیار روستاییان نهاده است که جا دارد اثرات زیست محیطی و بهداشتی آبگرمکن های خورشیدی به درستی بیان شود.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها با اشاره به اینکه به لحاظ تثبیت مالکیت اراضی و تعیین حدود اراضی ملی با مستثنیات اشخاص فنی ترین بخش منابع طبیعی هستیم افزود: رویکرد ما فنی و حقوقی است.
افراسیابی گفت : کاداستر برای ما بسیار ارزشمند است و به ادارات توصیه کرد با تمامی دستگاه ها برای گرفتن کاداستر مکاتبه کنند.
افراسیابی از معاونین حفاظت منابع طبیعی خواست در تخصیص اراضی، چارچوب و مقررات را رعایت کرده و در واگذاری معادن حتی اگر ۵درصد اراضی جنگلی باشد این واگذاری مطلقا ممنوع است.
نظر شما