«محمد کبیری» صبح امروز (سه شنبه) در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری برای راهاندازی «اندیشکده تعاون» که در وزارت تعاون، کار و اجتماعی برگزار شد، اظهارداشت: شرایط اقتصادی کشور، ما را بیش از بیش به سمت تقویت بخش تعاون به عنوان ارکان اصلی توسعه کشور هدایت می کند.
وی افزود: در یک دهه اخیر بخش تعاون روند رو به رشدی داشته، اما از اولویت های دولتی دور مانده بود و پس از سخنان ارزشمند رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارآفرینان و فعالان حوزه تعاون بار دیگر توجه به بخش تعاون با رویکرد شبکه سازی و بستر سازی لازم برای جذب سرمایههای مردمی و ایجاد اشتغال پایدار منطقهای ضرورت پیدا کرد .
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت بخش تعاون گفت: توسعه تعاون به توسعه پایدار و متوازن کمک میکند و به این ترتیب با سرمایههای خرد مردمی اشتغال ایجاد میشود.
وی افزود: توسعه تعاون به باز توزیع عادلانه ثروت و توسعه رفاه اجتماعی کمک میکند و این ظرفیت بخش تعاون است و معتقدیم حاکمیت و دولت باید نقش تسهیلگر داشته باشند و چنانچه بخش عمومی، محور قرار گیرد سیاستگذاری بهتر انجام میشود و در عملیات به دولت کمک کند در مسیر بهتری برای رسیدن به به هدف کمک کند.
کبیری با اشاره به استفاده از ظرفیت بخش تعاون در دهه ۶۰ و بعد از آن گفت: ضروری است که ساختار و قوانین بخش تعاون بازخوانی شود و براساس نیاز کشور اولویتبندی شود.
وی با بیان اینکه بخش تعاون نیازمند نقشه راه است، گفت: اگر بتوانیم مثلث بین دانشگاه و نخبگان، دولت و حاکمیت و ذینفعان و تعاونگرانی را ایجاد کنیم میتوانیم در قالب تدوین نقشه راه با اولویت به روز شده، توسعه بخش تعاون را سرعت بخشیم.
معاون امور تعاون وزارت کار شناسایی و رصد چالشها در بخش تعاون را مهم ترین دلیل ایجاد اندیشکده تعاون دانست.
وی بر شفافیت، نواوری، افزایش اعتماد عمومی و استفاده بیشتر دولت از سرمایههای اجتماعی تاکید کرد .
در پایان این مراسم تفاهم نامه راهاندازی اندیشکده تعاون میان معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهادانشگاهی امضا شد.
نظر شما