آخرین دستاوردهای پژوهشی و کاربردی دانشگاه شریف ارائه می‌شود

تهران- ایرنا- دبیر سومین همایش ملی کارآفرینی دانشگاه شریف گفت: این همایش تلاش دارد با گردهم‌آوردن محققان حوزه کارآفرینی و کسب و کارهای نوین، آخرین دستاوردهای پژوهشی و کاربردی را ارائه کند.

سید علیرضا فیض بخش امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهار داشت: ۲۰ سال پیش نخستین مرکز کارآفرینی در دانشگاه شریف تاسیس شد و در این مدت خدمات ارزنده‌ای برای کمک به کارآفرینی دانشجویان ارائه شده است.

وی با بیان اینکه سومین همایش کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف سوم و چهارم دی ماه در محل این دانشگاه برگزار می شود، درباره اهداف همایش پیش رو گفت: مدل‌های آموزش کارآفرینی در دانشگاه‌ها، توسعه وترویج فرهنگ کارآفرینی در میان دانشجویان و اعضای هیات علمی، توانمندی سازی دانشجویان و ارتقاء مهارت‌ها و قابلیت‌های کارآفرینانه آنها، نحوه استفاده و تعامل با بخش خصوصی برای توسعه کسب و کارهای نوین و دانش بنیان و بررسی الگوها و مدل‌های بین المللی در ارتباط با توسعه و کارآفرینی از مهمترین اهداف این رویداد است.

 وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی ماموریت دانشگاه صنعتی شریف است، تصریح کرد: برای این هدف واحدهای درسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری گنجانده شده و مدرسه اشتغال کارآفرینی و راه اندازی استارتاپ‌های کارآفرینی از جمله کارهایی است که در مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف انجام شده است.

دبیر سومین همایش ملی کارآفرینی دانشگاه شریف استفاده از کمیته‌های علمی بین المللی،  چاپ مقالات برگزیده در مجلات علمی و پژوهشی معتبر، ارائه مقالات ویژه محققان سرآمد حوزه کارآفرینی در داخل و خارج از کشور، انتخاب آموزش دهندگان و کتاب‌های برتر کارآفرینی، نمایه‌سازی مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، تعامل با کارآفرینان داخل و بین المللی و تقدیر از کارآفرینان برتر را از دیگر ویژگی‌های این همایش عنوان کرد.

فیض بخش درباره شرکت‌های موفق کارآفرین در سه سال گذشته اظهار داشت: ۲۴ شرکت پس از حضور در مراکز رشد، وارد پارک های علم و فناوری شدند و در ادامه توانستند کسب و کار خود را در خارج از پارک و بازار کار ادامه دهند البته اکنون نیز ۶۰ شرکت در مراکز رشد فعالیت می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در خصوص اینکه چه تعداد از فارغ التحصیلان دانشگاه به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند و چه تعداد در داخل کشور کارآفرین می‌شوند؟ اظهار داشت: بیشتر فارغ التحصیلان تلاش می‌کنند به دلیل تاثیرگذاری، درآمدکافی و احترام در داخل کشور کسب و کار نویی را راه اندازی کنند زیرا فارغ التحصیلانی که مهاجرت می‌کنند مجبور به انجام کار کارمندی هستند و به دلیل فرهنگ و زبان کشورها و نداشتن ارتباطات لازم، کارآفرینی در خارج از کشور به سختی انجام پذیر است.

فیض بخش با تاکید بر اینکه استارتاپ ها و کارآفرینی تاثیر بسزایی در حفظ نخبگان کشور دارند، گفت: بیشتر دانشجویان علاقه دارند در کشور خود فعالیت کارآفرینی را دنبال کنند. البته برای اینکه ظرفیت بالای نخبگان در کشور حفظ شود باید آموزش های لازم در دوران دانشجویی به آنها ارائه شود و در ادامه نیز از آنها برای پرورش ایده و تبدیل به کسب و کار نوین حمایت شود.

وی با ذکر مثالی خاطرنشان کرد: تعدادی از دانشجویان فارغ التحصیل با طرح ایده و کامل کردن آن در مراکز رشد و سپس توسعه آن در اجتماع، شرکت‌هایی را به وجود آورند که اکنون نزدیک به نیم میلیون دلار برند آنها قیمت گذاری شده است. بر همین اساس برگزاری چنین همایش‌هایی تاثیر زیادی برای آگاهی بیشتر دانشجویان دارد و نتایج حاصل از آن برای برنامه ریزان حوزه کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز دولتی و خصوصی مرتبط بسیار مفید است./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha