دانشگاه آزاد برای پژوهشگران کارانه پژوهشی درنظر گرفته است

تهران- ایرنا- رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه برای پژوهشگران کارانه پژوهشی در حکم کارگزینی و فیش حقوقی درج می کند تا پرداخت ها در حوزه پژوهش تحت عنوان کارانه انجام شود.

بابک نگاهداری امروز چهارشنبه در هفتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اظهار کرد: این جشنواره امسال با شعار دانشگاه آزاد پیشرو در بیانیه گام دوم آغاز به کار کرد.
وی افزود: این جشنواره با هدف تشویق محققان و فناوران و ترویج فرهنگ پژوهش کلید خورد. حوزه های مختلف علم در این جشنواره مورد بررسی و داوری قرار گرفتند که از این میان کرسی های ترویجی علوم انسانی، مدارس سما برای ارج نهادن به پژوهش های دانش آموزی و انتخاب کارشناسان پژوهش، امسال به جشنواره اضافه شد.
رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با بیان اینکه جوایز امسال جشنواره به سه تا ۵ برابر سالهای گذشته رسیده است، یاد آور شد: ۴۳۵ اثر به دبیرخانه ارسال شد که استان اصفهان با ۴۲ اثر بیشترین، قزوین۳۳، یزد ۳۰، سمنان ۲۹ و تهران ۲۸ اثر رتبه های برتر را کسب کردند.
نگاهداری با اشاره به اینکه استان های خراسان و آذربایجان شرقی تقریبا هیچ اثری را هفتمین جشنواره فرهیختگان  ارسال نکردند، خاطر نشان کرد: امسال این جشنواره ۷۷ برگزیده داشت که از ۳۲ استان و واحد دانشگاهی انتخاب شدند.
اصفهان واحد نجف آباد، یزد ، تهران و قزوین به ترتیب دارای بیشترین تعداد برگزیدگان هستند.
وی گفت: پژهش و فناوری درآمد است نه هزینه. برای تحول در پژوهش فرهنگی باید یقین داشت که پژوهش از جنس سرمایه گذاری است.
رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی افزود: جهت گیری مسوولان دانشگاه آزاد به سمت تحول در حوزه فناوری است. از سوی دیگر برای محقق شدن اهداف پژوهش، پژوهشگران باید پژوهش را یک ضرورت ببینند. 
به گفته نگاهداری، اگر پژوهشگران پژوهش را کالای لوکس ببینند، حوزه پژوهش پیشرفت نمی کند، بلکه باید باور به پژوهش در رفع نیازهای کشور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه ارتقای حوزه پژوهش با هم افزایی ظرفیت های دانشگاه ممکن می شود، گفت: روسای واحدهای دانشگاه آزاد باید مسئله محوری و هدفمندی پژوهش را با هم افزایی ظرفیت های دانشگاه همراه کنند. همه امکانات واحد باید برای یک پژوهش بسیج شوند؛ چرا که با این هم افزایی تحول در حوزه پژوهش شکل می گیرد.
رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: پژوهش برند ساز هر دانشگاه و اصلی ترین جایگاه در سطح بین المللی است و تاثیر در بازده زمانی در توسعه واحد خواهد داشت.
نگاهداری خاطر نشان کرد: مدیران کشور، راه حل برون رفت از مشکلات را فعالیت های پژوهشی درون زا بدانند. هزینه صرف شده برای شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد دارای بازده بالایی هستند.

سیمرغ پژوهش دانشگاه آزاد در حال پرواز است
وی تاکید کرد: وزارت علوم و بقیه اجزای دولت چه بخواهند و نخواهند سیمرغ پژوهش دانشگاه آزاد در حال پرواز است و این مجموعه توانمند قادر است این مسیر را به تنهایی طی کند، چه فرصت را از ما دریغ کنند و نکنند و چه از پژوهشگران دانشگاه آزاد در انجام پروژه ها بهره گیرند و نگیرند، دانشگاه آزاد آن قدر توانمند است که سهم خود را در پژوهش و فناوری برای کشور به جا آورد.
وی تصریح کرد: باید ارج دانست که رهبری در حوزه علم و فناوری همواره تاکید می کند. رهبر انقلاب در کمتر سخنرانی است که از علم و فناوری چیزی نگوید و همچنین محور اصلی بیانیه گام دوم انقلاب علم و فناوری است، از این رو ملت باید از فرصت نهایت استفاده را کند. 
جشنواره فرهیختگان هر ساله برای تقدیر از پژوهشگران دانشگاه آزاد برگزار می شود. ایجاد بستری مناسب برای تکریم اندیشمندان و نخبگان عرصه علم و فناوری،  ایجاد انگیزه در مخترعان، مبتکران و نوآوران از جمله مهم ترین اهداف این جشنواره است. تمام اعضای هیات علمی و مدرسان، دانش جویان و دانش آموزان دانشگاه آزاد در گروه های هفت گانه آموزشی مخاطبان این جشنواره هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha