اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی دانشگاه آزاد برای صندوق حمایت از پژوهش

تهران- ایرنا- رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه امسال ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در ردیف بودجه صندوق حمایت از پژوهش قرار داده است.

بابک نگاهداری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره حمایت‌های مالی دانشگاه آزاد از طرح‌های پژوهشی اظهار کرد: دانشگاه در قالب‌های مختلف از پژوهش‌های دانشگاهی حمایت می‌کند، بالاترین سطح حمایت در قالب صندوق حمایت از پژوهش است که ویژه پژوهش‌های ملی، اقتدارآفرین، ملی مرجعیت ساز و پژوهش‌های کاربردی است و توسط استادان سرآمد و محقق در قالب رقم‌های بالا انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین دانشگاه از طرح‌هایی در قالب طرح‌های درون دانشگاهی استادان و پایان‌نامه‌های دانشجویی نیز حمایت می‌کند. دانشگاه برای اعتباری که برای استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه است، بین ۳ الی ۵ میلیون تومان اعتبار اختصاص می‌دهد.

رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت:‌ دانشگاه از دانشجویان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نیز حمایت می‌کند، در واقع دانشجویان باشگاه پژوهشگران جوان ۱۰ درصد برتر دانشجویان دانشگاه را تشکیل می‌دهند که اعتباردهی به آنها در قالب‌ طرح‌های پژوهشی ۵ تا ۷ میلیون تومانی است.

استفاده از سامانه پایش از ترم آینده الزامی می شود

نگاهداری در ادامه با بیان اینکه یکی از رویکردهای دانشگاه آزاد در دوره جدید تبدیل شدن به دانشگاه حل مسئله است، عنوان کرد: برای این که حل مسئله و پاسخگویی به نیازهای کشور از طریق انجام پایان نامه‌ها به طور علمی و عملی محقق شود، دانشگاه آزاد برنامه یکپارچه علمی خود را در قالب سامانه پایش راه اندازی کرده و مذاکرات گسترده‌ای را با سازمان‌ها و صنایع مختلف برای احصای نیازهای واقعی آنها و تبدیل آن به موضوعات و حیطه‌های پژوهشی انجام داده است.

به گفته وی، تاکنون بیش از ۱۷ حوزه در سامانه پایش تعیین شده است. سازمان‌های مختلف هم از این استقبال می‌کند، قوه قضاییه، سازمان‌های انتظامی و غیره فهرست نیازهای پژوهشی خود را به عنوان موضوعات پایان‌نامه و رساله دانشگاه آزاد برای تعریف در سامانه پایش در اختیار دانشگاه قرار داده اند.

رییس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی با اشاره به اینکه انتخاب موضوع پایان‌نامه از سامانه پایش دانشگاه از ترم آینده الزامی می‌شود، گفت: هرچند که استفاده از سامانه پایش هنوز در دانشگاه اختیاری است، اما باز هم استادان و دانشجویان بسیاری در این سامانه موضوع پایان‌نامه و رساله را انتخاب می‌کنند.

نگاهداری یادآور شد: تاکنون در شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل ۳۷۷ نفر از استادان، در حوزه مخابرات ۹۷۱ نفر از استادان، محیط زیست ۵۹۲ نفر و صنعت و سلامت ۵۱۱ نفر از استادان از سامانه پایش بهره مند شده‌اند.

وی افزود: برنامه دانشگاه آزاد این است که در یک مقطع زمانی مناسب انتخاب موضوع پایان نامه از سامانه پایش را یک الزام و اجبار کند تا هدفمندی در پژوهش در رفع نیازهای کشور یک قاعده اصلی در دانشگاه ازاد اسلامی باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha