علی اصغر عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این راستا زنجیرههای ارزش تولید در بحث توت فرنگی، انگور، سیب زمینی و گندم در این شهرستانها شناسایی شده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون دولت در قالب نهادهای بزرگ، تعاونیها را نهاد سازی میکند تا سرمایه گذاران بتوانند در قالب مجموعههای بزرگ به فعالیتهایی مانند اقتصاد نفت، گاز، پتروشیمی، بانک و بیمه وارد شوند.
عباسی با اشاره به اینکه دولت به این نتیجه رسیده که با نهاد سازی میتواند در عرصه اقتصاد موفقیتهای بزرگی را کسب کند، افزود: میتوان با استفاده از مشارکت مردم در قالب نهادهای بزرگ، فعالیت تعاونیها را به سمت توسعه زنجیرههای ارزش هر منطقه سوق داد.
وی یادآور شد: در این استان هم اکنون یک هزار و ۸۱۰ تعاونی با ۲۰۷ هزار نفر عضو تشکیل شده که ۶۰ درصد آنها در بخش خدمات و ۴۰ درصد نیز در بخش تولید از جمله بخشهای کشاورزی، معدن و صنایع دستی فعال هستند.
معاون مدیریت تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه حمایت از طرحهای اشتغالزایی از اولویتهای دولت است، گفت: در این رابطه توجه به اقتصاد تعاونی و فعالیتهای آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.
عباسی تاکید کرد: سال گذشته تنها در حوزه اشتغال پایدار روستایی ۲ هزار و ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که بخش قابل توجهی از آن مربوط به طرحهای تعاونی است و در سال جاریبخش کشاورزی حدود چهار هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار دارد که ۲۵ درصد از این میزان به تعاونیهای این بخش تعلق میگیرد.
نظر شما