به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی این شرکت، علی نظری اظهار داشت: همچنین حجم مخازن سدهای گلستان در حال حاضر ۷۰ میلیون متر مکعب معادل ۲۶ درصد حجم کل است در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۷ میلیون متر مکعب معادل ۱۰ درصد حجم مخازن بود.
وی به تلاش برای تعیین تکلیف چاه های آب غیرمجاز استان اشاره کرد و گفت: علاوه بر ۱۸ هزار و ۶۶۳ حلقه چاه مجاز، گلستان ۱۵ هزار و ۶۴۰ چاه فاقد پروانه دارد که ۵ هزار و ۱۳۷حلقه از این چاه ها تاکنون تعیین تکلیف شده و مابقی در دست انجام است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان همچنین به چالش ها و الزامات اجرای مصوبه هیات وزیران برای محدودیت کشت شالی در این استان اشاره کرد و افزود: بر اساس نتایج بازدیدها و نقشه های تهیه شده با استفاده از تکنیک دورسنجی، در فصل کشت قبل کشاورزان گلستان در بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی خود شالی کشت کردند.
وی وقوع سیل ابتدای سال و آبگرفتگی و غرقابی شدن سطح وسیعی از اراضی استان و درآمد قابل توجه هر هکتار کشت شالی در مقایسه با کشت بقیه محصولات را از جمله موانع اجرای شیوه نامه محدودیت کشت برنج در استان برای فصل پیش روی کشت این محصول دانست.
هادی حق شناس استاندار گلستان چندی قبل با اشاره به افزایش منابع آبی استان در نتیجه بارشهای فراوان و سیل ابتدای سال گفت که کشت شالی در ۱۲۰ هزار هکتار اراضی استان یکی از آثار مثبت این سیلاب است.
دولت با توجه به محدودیت های منابع آب و میزان تبخیری که در گلستان وجود دارد، کشت برنج در این استان شمالی را در سال های اخیر ممنوع کرده است.
نظر شما