سعید نارویی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سطح زیر کشت این میوه گرمسیری که بعد از انبه بیشترین سطح را با ۲۷۰ هکتار به خود اختصاص داده ۲۳۰هکتار آن بارور است.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود امسال بیشاز ۲هزار تن گواوا در شهرستان سرباز تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی سرباز اظهار داشت: میوه گواوا با داشتن طعم و عطر خاص که در منطقه به زیتون محلی یا جام مشهور است بیشتر در صنایع دارویی، غذایی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی گفت: درختان بارور گواوا در شهریور گل میدهد و برداشت محصول آن از اواخر آبان آغاز و تا اواخر فروردین سال بعد ادامه دارد.
نارویی افزود: میوه گواوا برداشت شده در فصول سرد سال که کمبود میوههای نوبرانه محسوس است نقش مناسبی در تنظیم بازار میوه دارد.
وی بیان کرد: بیشاز ۹۰ درصد از باغات گواوا در منطقه پیشین سرباز قرار دارد و محصول برداشت شده علاوهبر مصرف داخلی به استانهای همجوار سیستان و بلوچستان صادر میشود.
مدیرجهاد کشاورزی سرباز گفت:نهالهای موردنیاز توسعه باغات میوههای گرمسیری در این شهرستان تولید شده و در برنامه داریم کشت گواوای پاکوتاه را در منطقه توسعه داده و مشکل برداشت این محصول را مرتفع کنیم.
شهرستان سرباز در نزدیکی چابهار به سبب نزدیک بودن به دریای عمان و خط استوا دارای آب و هوای گرم و مرطوب است و انواع مرکبات از قبیل گونههای مختلف پرتقال و لیمو، موز، چیکو و گواوا در آن تولید میشود.
نظر شما