مهدی سعیدی روز یکشنبه در نشست فعالان فضای مجازی بسیجی بیرجند اظهار داشت: این موضوع در انتخابات به قدری مهم بوده که مقام معظم رهبری با صراحت اعلام میفرمایند من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات حتی از انتخاب اصلح هم مهمتر است اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد.
وی گفت: مشارکت گسترده مردم در انتخابات، راهبردی برای خنثیسازی سناریوی دشمن است و اگر اراده ملت از صندوق رای محقق نشود از طریق کف خیابان محقق میشود که صحنه گردان آن دشمنان و اوباش خواهند بود.
این کارشناس انتخابات امن و حفظ آرامش را یکی دیگر از شاخصهای انتخابات مطلوب ذکر کرد و افزود: عرصه انتخابات برای دعوا نیست بلکه عرصه انسجام و رقابت سالم است بنابراین باید با هر تفکری که دعوت به آشوب میکند، مقابله کنید.
وی بیان کرد: انتخابات سالم، قانونگرایی در انتخابات، رقابتی بودن انتخابات و به قدرت رسیدن گزینههای اصلح از دیگر شاخصهای انتخابات مطلوب است که باید مورد توجه قرار گیرد.
سعیدی افزود: مجلس کارآمد با انتخاب اصلح شکل میگیرد و امروز به گردش نخبگان و فرصت دادن به جوانان مومن و انقلابی نیاز داریم.
وی گفت: اگر احساس میکنیم مجلس ناکارآمد است باید وقت بگذاریم و در انتخابات دوم اسفند امسال مجلس کارآمد را انتخاب و از نمایندگان مطالبهگری کنیم.
وی ادامه داد: هنر یک نظام سیاسی و ملت این است که بتوانند تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند.
کارشناس جریان شناسی سیاسی گفت: در جریان فتنه سال ۸۸، رقابت سیاسی محکم و مقتدری اتفاق افتاد اما یک جریان سیاسی تسلیم رقیب نشد و با دروغی بزرگ، مدعی تقلب به میزان حدود ۱۰ میلیون رای شد در حالی که این ادعا توسط کسانی مطرح میشد که پیش از این متولی انتخابات بودند و میدانستند انتخابات چگونه شکل میگیرد و امکان تبانی بزرگ و جابه جایی در آرا وجود ندارد.
وی بیان کرد: این افراد خودشان میدانستند که امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد اما در فضای سیاسی انتخاباتی این دروغ بزرگ را گفتند و ادامه رقابت را به انحراف کشاندند.
سعیدی گفت: اگر آقای موسوی نتیجه انتخابات سال ۸۸ را میپذیرفت حتما در سال ۹۲ رای ریاست جمهوری را به دست میآورد و در جمهوری اسلامی که میتوان در زمین مساعد پیروز انتخابات شد چه نیاز بود که فضا را به نحو دیگری رقم بزنند تا قدرت را با جنجال و آشوب در انتخابات در اختیار بگیرند و این خطای بزرگی بود که این جریان سیاسی در آن مقطع زمانی انجام داد.
وی افزود: در مسابقات انتخاباتی باید استاندارد را رعایت کنیم و با اخلاق مداری رقابت داشته باشیم لذا حماسه ۹ دی که در آستانه دهمین سالگرد آن هستیم، برای این مهم است که مردم تشخیص دادند ادعای تقلب در انتخابات دروغ است و بصیرت چیزی جز تشخیص حقیقت نیست.
کارشناس جریان شناسی سیاسی اظهار داشت: حماسه ۹ دی نشان داد که باید بصیرت یا همان قدرت تشخیص خود را افزایش دهیم و هر کسی وارد عرصه انتخابات میشود خود را طرفدار منافع ملی معرفی میکند اما این ما هستیم که باید با دقت حقیقت را تشخیص دهیم.
وی گفت: کشور ما مردمسالار است و اعتقاد داریم مردم در آن میتوانند تصمیم درست بگیرند و امور کشور را مدیریت کنند.
وی افزود: در ۵۰ سال اخیر انقلابهای مختلفی در دنیا رخ داده اما وقتی انقلابیون به قدرت رسیدند تا سالها امور کشور را به مردم نسپردند ولی در انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) از رفراندوم و صندوق رای نمیترسید و از همان روز اول همه کارها را از طریق صندوق رای پیش بردند و این افتخار بزرگی برای جمهوری اسلامی است.
سعیدی گفت: به همین خاطر پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور دولت موقت تشکیل شد و در ۱۲ فرودین سال ۵۸ رفراندوم برگزار و ۹۸ درصد مردم به نظام جمهوری اسلامی رای دادند.
پژوهشگر فضای مجازی هم در این نشست گفت: شبکه ملی اطلاعات باید راهاندازی شود چون امروز ۹۰ درصد پهنای باند کشور در اختیار شبکههای پیام رسان خارجی از جمله اینستاگرام، واتس اپ و تلگرام است.
سید علیرضا آل داوود افزود: امروز امارات متحده عربی و رواندا یک کشور کوچک آفریقایی شبکه ملی اطلاعات دارد و مقام معظم رهبری از سال ۱۳۷۹ تاکنون تاکید میکنند که شبکه ملی اطلاعات را راهاندازی کنید.
وی با رد این که با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات شبکه جهانی اینترنت قطع میشود گفت: با ایجاد شبکه ملی اطلاعات، اینترنت یکی از سرویس های این شبکه شده اما در این فضا دیگر تلگرام نمیتواند ۸۰ درصد پهنای باند کشور را بگیرد و بستر جنگ شناختی دشمن شود.
نظر شما