منصور کبگانیان در حاشیه جلسه یکصد و بیست و ششم شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور که در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیش از شروع دستور جلسه، تذکراتی ارائه شد که اولین محور آن موضوع سند محیط زیست بود.
وی با اشاره به اختلافات نقشه جامع علمی کشور با سازمان محیط زیست، افزود: سازمان محیط زیست و معاونت علمی ریاست جمهوری، در خصوص این سند از سالها قبل نظراتی داشتند.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که موضوعات مطرح در حوزه علوم و فناوریهای زیست محیطی را محدود کنیم تا سند با محوریت این معاونت و با هماهنگی دستگاههای ذی ربط به ویژه سازمان محیط زیست نهایی شود.
کبگانیان در زمینه محدود کردن حیطه سند زیست محیطی، گفت: اسناد تدوین شده در سطح کلان است و شامل حوزه علم، فناوری و آموزش عالی تا اقتصاد دانش بنیان و موضوعات فرهنگی میشود؛ اما سازمان محیط زیست چندین بار روی سند محیط زیست تأمل داشت.
وی تاکید کرد: ستاد علم و فناوری اعتقادی به اجرای این اسناد در شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد.
سند محیط زیست تا دو ماه آینده تدوین خواهد شد.
شاخص های سهولت فضای کسب و کار برای تدوین سند توسعه بوشهر
کبگانیان در ادامه تشریح دستور جلسه شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، خاطرنشان کرد: در حوزه سرمایه گذاری صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، نرخ رشد اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی، تعداد شرکتهای دانش بنیان، تعداد اختراعات و تجاری سازی اختراعات، مقالات بین المللی، شاخص سهولت فضای کسب و کار با اعداد و رقم برای تدوین سند توسعه استان بوشهر مشخص شد.
قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: با این اصلاحات، ماده پنج سند توسعه دانش بنیان استان بوشهر به تصویب رسید و ماده ۶ این سند مربوط به راهبردهایی میشود که مختص توانمندیهای این استان است.
نظر شما