معاون تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در آیین گشایش این مرکز اظهار داشت: مرکز نوآوری باید به گونهای هدایت و فعالیت کند تا به عنوان مرکز رشد و بالندگی تعاون شناخته شود.
محمدجعفر کبیری اضافه کرد: این وزارتخانه در راستای تحقق سهم تعاون در اقتصاد کشور تمام تلاش خود را دارد از ایدههای جدید و فناورانه حمایت کند.
وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور لازم است به منابع داخلی در حوزههای مختلف از جمله نیروی انسانی نگاه ویژه داشته باشیم که توسعه تعاونیها از جمله این روندها است.
کبیری اضافه کرد: بخش تعاون در چهار دهه گذشته خدمات خوبی را در حوزه های مختلف انجام داده اما برای به روزرسانی این خدمات باید تعامل ویژهای را با دانشگاهها داشته باشد.
وی یادآور شد: وزارت تعاون در نظر دارد در مراکز نوآوری و توسعه تعاون علاوه بر حمایت از ایدهها و استارتاپها مشکلات این صنعت را مرتفع کند و از ایدههای نو آور و فناورانه نیز حمایت می کند.
کبیری افزود: صندوق ضمانت تعاونی نیز در نظر دارد برای حمایت از تعاونیهای دانش بنیان و نوبنیاد تا سقف ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات این شرکت تعاونیها را ضمانت کند.
مدیرکل تعاون کار رفاه اجتماعی کردستان نیز در این آیین گفت: ایده سازی و تجاری سازی این ایدهها از اهداف راه اندازی مرکز نوآوری و توسعه است.
برهان صلواتی افزود: با توجه به اینکه اشتعالزایی سنتی اکنون جوابگوی نیاز جامعه نیست انتظار می رود با تسهیل روند حمایت از فعالیتهای نوآورانه از جانب تمامی دستگاهها به سمت اشتغال پایدار حرکت کنیم.
رییس دانشگاه کردستان نیز گفت: در دنیا کارهای فردی پیش نمی رود و بلکه باید برای موفقیت یک طرح باید از تخصصهای مختلف برای یک هدف واحد استفاده کنند.
رحمت صادقی افزود: دانشگاهها که با رسالت مسوولیت اجتماعی و جامعه محوری ایجاد شده است و دانشگاه کردستان در صدد برای پیروزی در رقابت سنگین بین جامعه فعالیتهای خود را بر ایده و خلاقیت با آگاهی به دانش محوری و حرکت جمعی استوار کرده است.
در این آیین از برند منتا (انسان باهوش و زیرک) مخفف مرکز نوآوری و توسعه تعاون رونمایی شد و پس از آن نیز تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان و معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به امضا رسید.
افتتاح باشگاه تعاون و کار آفرینی برنامه دیگری بود که با حضور معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کردستان برگزار شد.
این باشگاه به عنوان محلی برای تجلی روحیه تعاون و یادگیری در بین مدیران تعاونی ها، دانش آموختگان و دانشجویان برای توسعه بخش تعاونی و انجام فعالیت های گروهی در جهاد دانشگاهی کردستان راه اندازی شده است.
در این آیین تفاهم نامه ۲ جانبه مشترک بین اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی کردستان با هدف آموزش در بخش های مختلف به امضا رسید.
همچنین با حضور کبیری فروشگاه مصرف تعاونی فراگیر بازنشستگان کشوری در صندوق بازنشستگان کشوری استان کردستان نیز افتتاح و شروع بکار کرد.
مرکز نوآوری دانشگاه و توسعه تعاون به عنوان بخشی از مرکز نوآوری دانشگاه کردستان راهاندازی شده و هم اکنون ۶ واحد در آن فعال است.
این واحدها شامل تعاونی تولید در بخش های مختلف از جمله پنلهای خورشیدی، گلهای تزیینی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات و میوه خشک فعالیت دارند.
اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر دارد طبق تفاهم نامه خود با دانشگاه کردستان فعالیت واحدهای فناورانه و استارتاپ ویکند های حوزه تعاون را در این مرکز توسعه دهد.
در آیین افتتاح مرکز نوآوری و توسعه صادرات حسین فیروزی معاون استاندار کردستان، برهان صلواتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رحمت صادقی رییس دانشگاه کردستان نیز حضور داشتند.
جلسه با تعاونیهای مشکلدار شرکت در نشست شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، بهرهبرداری از باشگاه تعاون و کارآفرینی جهاد دانشگاهی از دیگر برنامههای محمدجعفر کبیری معاون امور تعاون، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه به این استان است.
بر اساس آخرین تقسیمات کشوری کردستان دارای ۱۰ شهرستان، ۲۹ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ آبادی دارای سکنه است.
نظر شما