عقیل تلاشی برای نشان دادن گمگشته زمانه ما است. یعنی معنویت. همه چیز از انگشتری شروع می شود که به نیت تقدیم به حرم امام حسین(ع) ساخته شده بود اما صاحب آن، یعنی پدر عقیل عمرش به دنیا نبود تا نذرش را ادا کند.
عقیل با هزار و یک سوال در ذهنش، برای رساندن انگشتر پدر به حرم امام حسین(ع) وارد مسیر پیادهروی اربعین می شود و علیرغم نرسیدن به مقصد، به مقصود می رسد.
به اعتقاد عوامل این اثر، اگر مردان بزرگی از جمله شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در بین ما نبودند، ایرانیان نمیتوانستند واقعهای همچون پیادهروی بزرگ اربعین را از نزدیک مشاهده نمایند و یقینا ساخت این قبیل آثار نیز ممکن نبود. به همین منظور این اثر قبل از اکران عمومی به روح پرفتوح آن سرداران شهید تقدیم شد.
کارگردان این مستند داستانی عزم خود را بر آن داشته است تا ضمن جستجوی معنویت در روزگار کنونی، همدلی و همزبانی که نیاز امروز ملت های مسلمان است را به عنوان یک ضرورت در اثر خود بگنجاند.
بخشی از مستند داستانی عقیل در کشور عراق تهیه شده بود و از این حیث می توان آن را یک اثر برونمرزی تلقی کرد که با همکاری تمامی اعضاء مجموعه پیامرسان حکمت و اندیشه به انجام رسید.
در حال حاضر تعداد بسیاری از معاودین همچون «عقیل» در کنار ما زندگی می کنند. عقیل داستان ابومهدی المهندس هاست که بدون قید و بندهای جغرافیایی برای انسانیت و عزت، خود را وقف کردند.
در پایان اکران این مستند داستانی، عوامل این اثر آن را گامی برای آغاز تولیدات سینمایی و حضور در جشنواره فیلم فجر عنوان کردند که در حال فراهمسازی مقدمات آن هستند.
مستند داستانی «عقیل»، به کارگردانی بهزاد شیخ، تهیهکنندگی امیرحسن خواجوی، تصویربرداری مجتبی حسنزاده و روایتگری عقیل بهرامی روز سهشنبه ۱۷ دی ماه، ساعت ۱۴ در سالن دوم سینما فلسطین در قالب دهمین جشنواره فیلم مردمی عمار در بخش بیداری اسلامی، اکران شد.
نظر شما