«هدایت حاتمی» روز دوشنبه در نشست ستاد تسهیل که در محل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برگزار شد، اظهارداشت: باید از تمامی ظرفیتهای قانونی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به منظور فعالسازی واحدهای تولیدی راکد استفاده کنیم.
وی افزود: از عمده دستاوردهای این ستاد اصلاح و بهبود فرآیندهای مربوط به سرمایهگذاری در واحدهای تولیدی است به طوری که با استفاده از ظرفیتهای قانونی میتوان مشکلات بر سر راه سرمایهگذاری برداشته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه تأکید کرد: با همافزایی و تشریکمساعی اعضای کارگروه ستاد تسهیل باید مشکلات بین ادارات مرتبط با صدور مجوزها فعالیت اقتصادی برداشته شود؛ بهطوری که سرمایهگذار نباید در کشوقوس اختلافات ادارات درگیر شود.
حاتمی یادآور شد: گامهای توسعه باید هماهنگ و متوازن برداشته شود، توجه به یک بخش را فدای بخشهای دیگر نکنیم.
در این نشست بررسی مشکلات احداث تأسیسات و بنگاههای اقتصادی در حریم راهها موردبحث و بررسی قرار گرفت.
بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در پاییز سال جاری ۱۶.۳ درصد اعلام شد که بررسی روند تغییرات نشان میدهد این شاخص نسبت به پاییز سال گذشته ۲.۱ درصد کاهش داشته است و روند کاهشی نرخ بیکاری استان تداوم دارد.
براساس آمار اعلام شده، نرخ مشارکت اقتصادی استان در فصل پاییز طی سال های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ نیز روند صعودی داشته که این موضوع در کنار روند کاهشی نرخ بیکاری نشان از جهت گیری صحیح اقتصادی استان در مهار روند افزایشی نرخ بیکاری استان دارد.
با وجود این که نرخ بیکاری در استان کرمانشاه در طی دوره مورد بررسی در فصل پاییز همواره از میانگین نرخ بیکاری کشور بالاتر بوده است، اما روند اختلاف نرخ بیکار ی استان با میانگین کشوری دارای روندی کاهشی است.
نرخ بیکاری استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در تابستان امسال ۱۴.۴ درصد از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده بود.
گفته می شود بیش از ۱۵۰ هزار نفر بیکار هم اکنون در استان کرمانشاه وجود دارد که هر سال هفت هزار و ۵۰۰ نفر به آنها اضافه می شود.
اکنون هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آنها مشغول به کار هستند.