احمد اسکندری نسب روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش و تجلیل از شوراهای برتر استان کرمان افزود: عملیات اجرایی ۲۰۰ کلاس درس طی دی ماه سال جاری توسط خیران این استان آغاز شده است.
وی ادامه داد: در بخش کمک های دولتی نیز هفته گذشته شاهد کلنگ زنی ۹۲ کلاس درس به نام شهدای مقاومت و سردار سلیمانی در شهر کرمان بودیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه امسال هفته شوراها، نگاه ملی و تحول منطقه ای نام گذاری شده است اظهار داشت: باید سهم خود را از مشارکت خیران افزایش دهیم.
وی اظهار داشت: امسال ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از سوی دولت برای مشارکت با خیران تخصیص یافته که خیران با تامین ۳۰ درصد از اعتبار طرح های عمرانی آموزش و پرورش، مابقی اعتبارات را دولت تامین می کند.
اسکندری نسب گفت: بخشی از ۳۱۰ پروژه نیمه تمام از سال ۹۰ استان کرمان با پیگیری مسئولان آماده افتتاح شده و بخشی از این طرح ها تا مهر سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی بیان داشت: عملیات ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی باید با بهره گیری از تمام امکانات باید فعال شود و در این راستا تمام امکانات را برای رفع مشکلات آموزش و پرورش بسیج می کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اهمیت تعامل با فرماندارن کرمان تصریح کرد: پنج کیلومتر فضای آموزشی تجاری در این استان وجود دارد که می تواند نجات دهنده آموزش و پرورش باشد که با مشارکت افراد سرمایه گذار می توان این املاک را به احسن تبدیل کرد.
وی با بیان اینکه مدارس غیردولتی استان کرمان پس از تهران در جایگاه دوم فعالیت کشور قرار دارند تصریح کرد: مراکز غیر دولتی در کمک به سیل زدگان و تشییع و استقبال از مهمانان ۳۰ هزار پرس غذا در اختیار مهمانان قرار داد.
اسکندری نسب افزود: مدارس شهر کرمان در حوزه دولتی و غیر دولتی فضای خالی ندارند و با این وجود فضاهای آموزشی بسیاری در حال ساخت است.
وی ادامه داد: هزار و ۱۷۰ کلاس درس استان کرمان افزون بر ۳۵ نفر دانش آموز دارد که باید فکر اساسی برای احداث مدرسه در مراکز جمعیتی شود که از اکنون خانواده ها فکر ثبت نام دانش آموزان نباشد و این نگرانی ها رفع شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش ضمن تسلیت شهادت سپهبد سلیمانی و همراهانش، جانباختگان تشییع شهدای مقاومت و شهدای سانحه هوایی و تبریک هفته شوراهای آموزش و پرورش افزود: سه شورا در کشور با مستند قانونی فعالیت دارد که شورای آموزش و پرورش ظرفیت بسیار مناسبی برای نظام تعلیم و تربیت محسوب می شود و با بسیج امکانات استان، می تواند بهترین مکان برای رفع مشکلات باشد.
وی عنوان کرد: کشور توسعه یافته در گرو توسعه آموزش و پرورش قرار دارد زیرا تنها مسیر توسعه پایدار کشور توسعه سرمایه انسانی است و بدون آموزش پرورش پویا و پاسخگو نمی توان جامعه موفقی داشته باشیم.
اسکندری نسب افزود: مسائل اقتصادی، علمی و فرهنگی جامعه مستلزم تلاش در راستای تربیت دانش آموزن فعال و پویا است لذا وجود مدارس خلاق و پویا ضرورت دارد.
وی گفت: مدرسه محوری یکی از مباحث مهم در سند تحول بنیادین است که با دادن اختیارات، مدرسه به کانون تربیت محله تبدیل می شود و تمامی افراد از برکات آن بهره مند می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اضافه کرد: آمادگی داریم فضای مدارس را به فضای تربیتی، ورزشی، فراگیری احکام شرعی و آموزشی برای تمامی اقشار جامعه تبدیل کنیم که با کمک دستگاه های دیگر این اقدام دنبال میشود.
وی با بیان اینکه آموزش پرورش در راستای توسعه سرمایه انسانی نیازمند همکاری دستگاه های دولتی، غیردولتی و مردم است تا این حمایت آینده کشور را تضمین کند بیان داشت: برای تضمین آینده چند سال آینده جامعه باید آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد و مقام معظم رهبری بر سرمایه گذاری در آموزش و پرورش تاکید دارند.
اسکندری نسب افزود: تمام دستگاه های اجرایی برای داشتن آموزش و پرورش کمک کننده، اثربخش و تاثیرگذار باید مشارکت داشته باشند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش کانون پیشرفت است گفت: شورای آموزش و پرورش باید بهترین مکان مطالبه گری برای مسائل آموزش و پرورش باشد.
نظر شما