مصطفی باقرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: امسال از ۷۳ هکتار سطح زیر کشت بارور زعفران، ۲۹۲ کیلوگرم زعفران برداشت شد که حدود ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشت.
وی با بیان اینکه ۳۱ هکتار زعفران مربوط به کشت امسال است و هنوز بارور نیست افزود: سال گذشته از ۵۸ هکتار سطح زیر کشت ۲۳۰ کیلوگرم زعفران برداشت شد.
مسوول باغبانی اداره جهاد کشاورزی ملایر متوسط برداشت زعفران به ازای هر هکتار در این شهرستان را چهار کیلوگرم عنوان کرد و گفت: ملایر رتبه نخست استان را در کشت و تولید زعفران دارد.
باقرزاده درباره نحوه تهیه پیاز زعفران بیان کرد: بخش عمدهای از پیاز زعفران از استان خراسان جنوبی و رضوی و یا توسط شرکتهای خدمات مشاورهای و بخشی هم از مزارع قدیمی این شهرستان تامین میشود.
وی با بیان اینکه در تمامی نقاط این شهرستان جز اراضی به شدت شور و آهکی شرایط کشت زعفران وجود دارد گفت: در حال حاضر متقاضیان زیادی برای کشت زعفران در ملایر داریم.
مسوول باغبانی اداره جهاد کشاورزی ملایر اظهار داشت: با توجه به اینکه از تیرماه زمان کشت زعفران آغاز میشود، از سال آینده میتوانیم نسبت به تشکیل پرونده و درخواست برای اخذ تسهیلات کشت زعفران اقدام کنیم.
باقرزاده ادامه داد: با توجه به اینکه پیاز زعفران از استان زعفران خیز کشور خراسان رضوی و جنوبی تهیه میشود، زعفران تولیدی این شهرستان از کیفیت خوب و مطلوبی برخوردار است.
بر اساس تدوین سند راهبردی سه ساله این شهرستان، قرار است تا سال ۱۴۰۰ سطح زیر کشت زعفران در ملایر به حدود ۲۰۰ هکتار افزایش یابد.
نظر شما