مریم بیدخام روز دوشنبه در نخستین جلسه هماهنگی اجرای مصوبات فرهنگ عفاف و حجاب که با حضور دستگاههای اجرایی استان در استانداری قزوین برگزار شد، افزود: ترویج و نهادینهسازی عفاف و حجاب در جامعه نیازمند به بسترسازی در زمینههای فرهنگی، هنری و اجتماعی دارد تا این روند رو به تعالی باشد.
وی اظهار داشت: در راستای پرورش فضایل اخلاقی و فراگیر شدن حجاب و عفاف شرعی و کاهش بدحجابی در جامعه رییس سازمان امور اجتماعی کشور در مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مجموعه تکمیلی اقدامات اجرایی گسترش این فرهنگ در ۲۰ مهرماه سال جاری را به دستگاههای اجرایی ابلاغ و پیش از این نیز مصوبه ۴۲۷، وظایف دستگاه ها را مشخص کرده بود و این مصوبه در جهت تکمیل مصوبات قبلی و اجرایی بوده است .
بیدخام با بیان اینکه نوک پیکان در این حوزه بانوان هستند، تصریح کرد: مطابق با آموزههای دینی، رعایت حجاب و عفاف تنها مختص به بانوان نبوده بلکه باید در بین تمامی اقشار جامعه این اصل نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه ۲۵ دستگاه اجرایی در حوزه فرهنگی و اجتماعی در امر حجاب و عفاف مشارکت دارند، افزود: عفاف و حجاب یک موضوع اجتماعی و فرهنگی است و باید با نگاهی دقیق و ظریف آن را مورد مطالعه قرارداد.
بیدخام اضافه کرد: با توجه به افزایش آسیبهای اجتماعی، حفظ بنیانهای خانواده باید جدی گرفته شود، عفاف و حجاب ریشه در باورهایی دارد و بنابراین نحوه برخورد ما باید استدلالی و همراه با تشویق و اعتمادسازی و نوع تبلیغ ما نیز در این موارد با ظرافت لحاظ شود.
به گفته وی، مهمترین آثار حجاب براساس روایات اسلامی، حفظ کرامت و شخصیت زنان و تکریم بنیان خانواده و تقویت آن است.
در ادامه این نشست، تعدادی از اعضا با بیان نظر و دیدگاههای خود پیرامون اجرایی شدن بهتر عفاف و حجاب در جامعه، به این موضوع پرداختند.
نظر شما