این روزنامه در این گزارش آورده است: پنج سال از تجاوز وحشیانه ائتلاف سعودی به یمن می گذرد و هنوز هم این جنایات به اشکال و تصاویر متعدد علیه مردم این کشور ادامه دارد، تجاوز وحشیانه و بی رحمانهای که همه بخشهای اقتصادی و عمرانی یمن را نابود می کند و ضمن از بین بردن زیر ساخت های این کشور، مردم بی گناه آن اعم از کودک، زن، مرد و سالخوردگان را بطور وحشیانه ای به خاک و خون می کشد، جنایاتی که فجیعترین جنایات در تاریخ بشریت خواهد بود و دشمن متجاوز با این خوی وحشیگری خود به تمام دنیا ثابت کرد که بدون وجدان است.
الثوره با اشاره به اینکه تصاویر جنایات ائتلاف سعودی در یمن بسیار زیاد است، اضافه کرد: برجستهترین این جنایات وحشیانه، محاصره هوایی، دریایی و زمینی یمن است که بدترین فاجعه انسانی که تاکنون بشر با آن مواجه بوده را به مردم مظلوم این کشور تحمیل میکند و در سایه سکوت مجامع بین المللی و حمایت از متجاوزان که از این حمله و محاصره وحشیانه بر مردم یمن بهره می برند، زندگی میلیون ها نفر که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند، با گرسنگی، بیماری و مرگ تهدید می شود.
گرسنگی
روزنامه الثوره آورده است: تداوم حملات و محاصره، گرسنگی جان 22 میلیون یمنی را تهدید می کند، همانگونه که " رامش راجاسیگام " هماهنگ کننده امور بشردوستانه در شورای امنیت نسبت به خطر قحطی جدید در یمن به دلیل پایین آمدن سریع ارزش پول و اختلال در پرداخت دستمزدها هشدار داد و تاکید کرد که در این سال ( جدید میلادی ) یمن شاهد بیشترین چالش انسانی خواهد بود. او به این نکته اشاره کرد که برنامه های جهانی تنها توانسته در هر ماه برای بیش از 12 میلیون نفر در یمن غذا تهیه کند.
هماهنگ کننده امور بشردوستانه شورای امنیت از آژانس های بشردوستانه خواست با توجه به ادامه جنگ و قرار گرفتن در شرایط قحطی به کاهش تأثیر این بحران به خانواده های یمنی کمک کنند.
بر اساس گزارش های بینالمللی، یمن شاهد "بدترین بحران بشردوستانه در جهان" است و بیش از 22 میلیون نفر مردم این کشور به کمک فوری نیاز دارند که از این تعداد 18 میلیون با کمبود مواد غذایی و بیش از هشت میلیون نفر با فاجعه جدی نبود مواد غذایی روبرو هستند و از آن رنج میبرند.
این گزارشها تأیید کردند که بیش از پنج میلیون کودک یمنی در معرض خطر گرسنگی هستند و برای زنده ماندن به کمک های فوری بشر دوستانه نیاز دارند.
پیش از این، یک مقام سازمان ملل متحد در جلسه اضطراری شورای امنیت تأکید کرد که این سازمان برای نبرد با گرسنگی در یمن با شکست مواجه شده و تأکید کرد که شورای امنیت باید برای ثبات اقتصادی در این کشور اقدامات فوری انجام دهد و با پایان دادن به محاصره یمن زمینه دسترسی برای کمک به آسیبپذیرترین افراد را از طریق راههای اصلی زمینی و هوایی فراهم کند.
محاصره با همکاری جامعه بینالمللی
الثوره با اشاره به اینکه محاصره ناعادلانه تحمیل شده به مردم یمن توسط تجاوزات سعودی - آمریکایی با پشتیبانی و تبانی بین المللی انجام می شود، افزود: سازمان های بین المللی گفته اند که محاصره یمن توسط عربستان با حمایت ایالات متحده و انگلستان انجام می شود و این محاصره حدود 80 درصد جمعیت یمن را تحت تأثیر قرار داده که نیاز فوری به مواد اساسی مانند غذا، آب و لوازم و کمک های پزشکی دارند.
این روزنامه با اشاره به اینکه عربستان حملات هوایی به یمن را بر اساس گزارش های اطلاعاتی آمریکا انجام می دهد، افزود: آمریکا با تأمین سوخت و در اختیار گذاشتن تصاویر ماهواره ای و سخت افزارهای نظامی اعم از سلاح ، هواپیما و کشتی های جنگی به عربستان و متحدانش برای حمله به یمن کمک میکند.
این گزارش به نقش انگلیس در جنگ یمن اشاره کرد و نوشت: اگر چه انگلیس از عربستان خواستت تا محاصره یمن را کاهش و چهار میلیون پوند برای تأمین نیازهای اضطراری این کشور تخصیص دهد، اما لندن یک شریک غیرمستقیم در جنگ یمن است، زیرا انگلیس همچنان به فروش اسلحه به عربستان ادامه می دهد و یکی از بزرگترین فروشندگان سلاح به متجاوزان سعودی محسوب می شود .
در ادامه این گزارش آمده است: محاصره یمن موجب عملیات چاپ مکرر پول بدون پشتوانه این کشور و کاهش ارزش آن شده که به اعتقاد کارشناسان این موضوع اوضاع اقتصادی این کشور را وخیم تر و ویران کننده کرده است .
آثار جنگ بر کودکان آینده یمن
روزنامه الثوره به گزارش کمیته جهانی امداد و نجات درباره آینده یمن اشاره کرده و افزوده است: درباره تأثیرات آینده قحطی ناشی از تجاوز و محاصره عربستان بر یمن، گزارش این کمیته نشان می دهد، چنانچه جنگ پنج ساله یمن اکنون پایان یابد، برای جامعه جهانی تا 29 میلیارد دلار هزینه دارد و 2 دهه بطول خواهد انجامید تا این کشور فقیر از سوء تغذیه رهایی یابد و به حدی برسد که قبل از آغاز جنگ بود.
در این گزارش آمده است که یمن اکنون بیشترین تعداد افرادی که از ناامنی غذایی در جهان رنج می برند را به خود اختصاص داده و 80 درصد از 24 میلیون نفر جمعیت این کشور با کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند و کودکان بیش از دیگران در معرض آسیب قرار دارند.
پایگاه خبری "الجزیره" قطر با بررسی وضعیت مردم یمن در سال ۲۰۱۹ میلادی تاکید کرد که وضعیت مردم این کشور نسبت به سال ۲۰۱۸ وخیم تر و فقر، گرسنگی و بیماری بیشتر شده است.
عربستان با همراهی امارات، بحرین، سودان، مصر و کویت با تشکیل ائتلافی در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد.
اکنون تنها عربستان و امارات به منظور دستیابی به اهداف جاه طلبانه خود در ائتلاف متجاوز به یمن حضور دارند .
نظر شما