وی در دیدار و گفت وگو با «عباس خامه یار» رایزن فرهنگی ایران در لبنان افزود: روابط سیاسی صمیمانه میان ایران و لبنان هست و باید این روابط در زمینه های علمی و فرهنگی بیش از گذشته تقویت و توافق نامه هایی میان دانشگاه های ۲ کشور تنظیم و امضا شود.
در این دیدار که «نزیه جمّول» دبیر مجلس اعلای شیعیان لبنان حضور داشت، دو طرف پیرامون راه های تقویت همکاری های علمی و دانشگاهی میان دانشگاه اسلامی و دانشگاه های ایران گفت وگو و بر ضرورت آموزش زبان فارسی به عنوان زبان دوم و به صورت اختیاری در این دانشگاه تأکید کردند.
رایزن فرهنگی کشور ما گفت: توافق نامه های جدیدی میان دانشگاه اسلامی و دانشگاه تهران تنظیم شده و در خصوص گردشگری دینی نیز میان دانشگاه های مشهد و دانشگاه اسلامی لبنان توافق نامه امضا شده است.
عباس خامه یار خواستار تشکیل کمیته ای جهت پیگیری و اجرای مفاد توافق نامه های گدشته دانشگاه اسلامی لبنان با دانشگاه های ایران شد.
وی به اعزام مهندسان لبنانی به ایران با هدف گذراندن دوره های آموزشی در دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر تهران اشاره و برنامه ای را در این ارتباط به رییس دانشگاه اسلامی لبنان ارایه کرد.
دانشگاه اسلامی در جنوب بیروت و بر اساس طراحی «امام موسی صدر» رهبر پیشین شیعیان لبنان در زمینی که ایشان از دولت وقت این کشور گرفت در سال ۱۹۹۶ میلادی و با حضور شیخ «محمد مهدی شمس الدین» رییس وقت مجلس اعلای شیعیان افتتاح شد.
در زمان حاضر این دانشگاه ۹ دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مهندسی، علوم جهانگردی، مطالعات اسلامی، علوم و فنون، اقتصاد و مدیریت، حقوق، علوم سیاسی و بهداشت عمومی داشته و پردیس های آن در شهرهای صور، بعلبک و خلده قرار دارد.
«دینا المولی» رییس دانشگاه اسلامی لبنان مدرک دکترای حقوق از دانشگاه مونبیلیه فرانسه دارد، مدیر گروه زبان فرانسه در دانشکده حقوق دانشگاه لبنان در سال های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ بوده و اکنون عضو شورای مرکز مطالعات راهبردی ارتش این کشور است.
نظر شما