ارائه الگوهای بهتر؛ شرط ایده‌پردازی علمی و اجرایی

تهران-ایرنا- معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی علمی و اجرایی کشور با دستاوردها و الگوهای بهتر انجام می‌شود.

محمدتقی نظرپور روز دوشنبه در کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: تلاش نیروی انسانی خلاق باید برای ایجاد فضای یاد دهنده و یاد گیرنده در تحکیم فرهنگ آموزش و پژوهش و زمینه سازی برای ایجاد فرصت های شغلی در فضای ملی و بین‌المللی باشد.
وی تاکید کرد: ایده پردازی و نظریه پردازی در عرصه علمی و اجرایی کشور از طریق ارائه دستاوردها و الگوهای برتر در سازمان ها و دستگاه های اجرایی کشور صورت می پذیرد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تاکید کرد: باید به دستاوردهای بین‌المللی برای نظام توسعه سرمایه انسانی مطلوب و استقرار جایزه ملی تعالی توسعه سرمایه انسانی توجه شود.

نظرپور هدف از برپایی این کنفرانس را که با حضور معاونان اداری، مالی و مدیریت منابع و مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور تشکیل شد، ایجاد هماهنگی راهبردی بین معاونان، مدیران و متخصصان مدیریت سرمایه انسانی عنوان کرد.
وی ایجاد ارتباط موثر بین دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی برای کسب تجارب برتر ملی و بین‌المللی همچنین اجرایی کردن برنامه های توسعه و تحول در نظام اداری کشور با رویکرد توسعه سرمایه انسانی هوشمند را از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس دانست.
این معاون وزیر علوم تاکید کرد: تقدیر از دستگاه‌های اجرایی برتر در حوزه توسعه سرمایه انسانی، استقرار نظام شایسته‌سالاری، توسعه و تربیت مدیران شایسته‌محور، ایجاد فضای علمی و معرفتی برای ایده‌پردازی، ارائه دستاوردهای علمی ایرانیان از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس است.

کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی صبح امروز با حضور وزیر علوم و معاونان اداری مالی دانشگاه ها گشایش یافت.

تلاش نیروی انسانی خلاق برای ایجاد فضای یاددهنده و یادگیرنده، تحکیم فرهنگ آموزش و پژوهش و زمینه‌سازی برای فرصت شغلی، ایده‌پردازی در عرصه علمی و اجرایی کشور از طریق ارائه دستاوردها، توجه به دستاوردهای بین‌المللی نظام توسعه سرمایه انسانی مطلوب، اجرایی کردن برنامه‌های توسعه تحول در نظام اداری کشور با رویکرد سرمایه انسانی هدفمند، ایجاد ارتباط بین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه، پارک‌های علم و فناوری برای کسب تجارب برتر ملی و بین‌المللی، اشتراک دانش دستاوردهای علمی از طریق ویدئوکنفرانس و بهره‌گیری از تجارب داخلی و خارجی از محورهای اصلی این کنفرانس دو روزه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha