سید حمید صالحی دبیر همایش کشوری سوختگی روز دوشنبه افزود: آنچه در سوختگی های الکتریکی مهم است، اینکه بیشتر مرگ و میرها در صحنه برق گرفتگی رخ می دهد.
به گزارش انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس)، وی اظهار داشت: هر چند سوختگی الکتریکی نسبت به سایر سوختگی ها از شیوع کمتری برخوردار است، اما با ضایعات و مشکلات منجر به ناتوانی فرد آسیب دیده همراه است. به طوری که بالای ۳۰ درصد موارد به قطع عضو می انجامد.
صالحی به از کار افتادگی و تحمیل بار مالی به اقتصاد سلامت و کشور به عنوان دیگر تبعات سوختگی الکتریکی اشاره کرد و گفت: مطالعاتی که انجام شده، نشان می دهد بیشتر افرادی که دچار این نوع سوختگی ها می شوند، کارگران ساختمانی هستند که اغلب آنها از پوشش بیمه ای مناسبی برخوردار نیستند. و این حوادث، هزینه های زیادی به خانواده فرد آسیب دیده و جامعه تحمیل می کند.
وی، بر ضرورت توجه به امر پیشگیری و رعایت نکات ایمنی در محیط کار تاکید کرد و افزود: متاسفانه توجه به ایمنی محیط کار در کشور تقریبا مغفول مانده از این رو به نظر می رسد که دستگاه هایی مثل وزارت نیرو، شهرداری ها و غیره، باید نسبت به موضوع ایمن سازی محیط کار توسط کارفرما حساس باشند.
همایش کشوری سوختگی اول و دوم اسفند ماه با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان سوختگی مورد بحث قرار خواهد گرفت، همچنین تبادل اطلاعات و انتقال تجربیات میان حاضران صورت میگیرد.
شعار همایش امسال «سوختگی الکتریکی و چالشهای پیش رو» است و یکی از اهداف برگزاری این کنگره در ماه پایانی سال، نزدیک بودن به چهارشنبه سوری است تا همایش جنبه پیشگیرانه و تبلیغاتی نیز داشته باشد، همچنین جدیدترین مباحث علمی در مورد پیوند پوست و مشکلات روحی و روانی ناشی از سوختگی در این کنگره بحث میشود.
نظر شما