صالحی: تصویرسازی واقعی از سیستان و بلوچستان اهمیت زیادی دارد

زاهدان - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : تصویرسازی واقعی از سیستان و بلوچستان کاملا مهم است زیرا این استان به عنوان یکی از منبع انرژی ذخیره برای خیلی از اتفاقات مهم در کشور تعریف می‌شود.

سید عباس صالحی روز شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان اظهار داشت : بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان منشور رهبری دارای دو بخش است که بخش نخست راه طی شده را تعریف می کند و بخش دوم آن راهی را که باید طی کنیم تبیین می نماید.

وی گفت : در این منشور به ظرفیت‌های انسانی و مادی کشور ، ظرفیت‌ها و فرصت‌های جهانی، تهدیدهای بیرونی و داخلی در حوزه‌های مختلف راهبردی اشاره شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید مسیر آینده را در مقیاس کلان کشور و منطقه ای با این راهبردها تنظیم کنیم و در این زمینه نیاز به یک سند فرهنگی برای هر استان از جمله در مورد سیستان و بلوچستان هست و به طور طبیعی این سند برای تنظیم شدن نیاز به ادبیات نظریه پردازی متناسب با خود دارد.

وی بیان کرد: امسال در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیمایش ملی فرهنگی در کشور نهایی شد که از اولویت‌های مهم آن می‌تواند تهیه نقشه فرهنگی تاثیرگذار باشد.

صالحی ادامه داد: این نقشه می‌تواند فاصله‌های سیستان و بلوچستان را با میانگین کشوری در حوزه‌های مختلف نشان دهد و همین نقشه فرهنگی می تواند به کمک استان بیاید.

رییس شورای فرهنگ عمومی کشور افزود : رابطه‌های محکمی با حوزه‌های فرهنگی در خانواده وجود دارد و در حوزه فرهنگی ادبیات مطالبه‌گری و حمایتی کافی نیست.

وی اظهار داشت: دوست نداریم فضای سیستان و بلوچستان در رسانه‌ها تیره و تار نشان داده شود و سواد رسانه‌ای بویژه در نقاط مرزی از اهمیت زیادی برخوردار است.

ویژگی ایران اسلامی سبقه دینی و فرهنگی است

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان نیز در این نشست گفت: فرهنگ نقشی حیاتی در هر جامعه‌ای دارد و ویژگی ایران اسلامی نیز همین سبقه دینی و فرهنگی است.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی افزود: دشمن از گذشته درصدد آسیب رساندن به این کشور است و امروز با شبیخون فرهنگی قصد دارد در این نظام و انقلاب خللی وارد کند که در این زمینه شورای فرهنگ عمومی و وزارت ارشاد نقش مهم و اساسی دارند.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان دارای اقوام مختلفی است که هرکدام آداب و رسوم خاص خود را دارند اما همه آنها برای حفظ نظام و انقلاب با یکدیگر متحد هستند.

رییس شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بحث نامگذاری روزهایی در تقویم کشور به نام این استان، پرداختن به مساله کلان و جدی سیستان و بلوچستان براساس اولویت‌ها و تدوین نقشه جامع استان و تحقق و عمل به آن، توجه به قومیت‌های استان، تلاش برای تقویت ایران اسلامی، استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌های نظام، مشارکت عمومی و تلاش برای واگذاری امور به خود مردم باید مور توجه ویژه قرار گیرد.

وی گفت: همچنین تلاش برای تشکیل شورای فرهنگی در شهرستان‌های استان و ابلاغ مصوبات و پیگیری آنها باید انجام شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محامی افزود: در موقعیت حساس کنونی نیازمند تلاش بیشتر در عرصه‌های فرهنگی هستیم و در این زمینه اهتمام مساجد در محلات و جلسات قرآنی و تاسیس مرکز پژوهشی باید مورد توجه قرار گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha