به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، وی در کلیسای سیده مریم در شرق بیروت، گفت: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل ۲۸ ژانویه گذشته (هفته پیش) بر اهمیت قطعنامه های این سازمان در موضوع نزاع فلسطین – اسراییل و تشکیل دو دولت تاکید کرد؛ قطعنامه هایی که از ۱۹۴۸ میلادی به این سو صادر شده است.
رهبر مسیحیان لبنان افزود: دبیرکل هم چنین به کمک سازمان ملل به اسراییلی ها و فلسطینی ها برای حل نزاع میان خود و تاسیس دولت مستقل فلسطین در سرزمین ۱۹۶۷ که در کنار اسراییل (سرزمین ۱۹۴۸) و در صلح و امنیت باشد، اشاره کرد.
پطرس الراعی خاطر نشان کرد: در منشور سازمان ملل که در سال ۱۹۴۵ میلادی امضا شده آمده است که ماموریت این سازمان جلوگیری از جنگ میان پیروان ادیان مختلف، تامین صلح برای نسل ها و کشورهای جهان و احترام شهروندان کشورهای مختلف به یکدیگر و به حقوق بشر است.
وی تاکید کرد: با همه ی این ها، متاسفانه طرح معامله ی قرن امضا و صادر می شود که منشا جدید نزاع و جنگ در خاورمیانه و ممکن است مانند همیشه ، پیامدهای آن دامن لبنان را هم بگیرد.
این طرح که هشتم بهمن ماه ۱۳۹۸ در واشنگتن رونمایی شد، منطق قطعنامه ها و قوانین جهانی، سازمان ملل متحد، طرح "دو دولت"، اعلان قدس شرقی به عنوان پایتخت فلسطین، عقب نشینی رژیم اسرائیل تا مرزهای ۱۹۶۷ میلادی و الزام این رژیم به از بین بردن شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری رود اردن را زیر پا گذاشت.
کشورهایی که به طور مستقیم از طرح معامله قرن زیان می بینند فلسطین، سوریه، اردن و لبنان هستند. این طرح، شهر قدس و منطقه کرانه باختری در فلسطین، منطقه جولان در سوریه، منطقه "غور" در اردن و منطقه مزارع شبعا در جنوب لبنان را در اختیار اسرائیل قرار داده است.
هم چنین پناهندگان فلسطینی حق بازگشت به سرزمین خود را ندارند و باید در کشورهای میزبان، اسکان دایم بگیرند. معامله قرن می خواهد که این پناهندگان را به شهروندان سوری، اردنی و لبنانی تبدیل کند.
نظر شما