افزایش ۱۷ برابری دانش‌آموزان تحت پوشش آموزش‌وپرورش استثنایی

تهران- ایرنا- معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: این سازمان در حال حاضر بیش از ۱۵۴ هزار دانش آموز با نیاز ویژه را تحت پوشش خود قرار داده و تعداد دانش آموزان از زمان تاسیس تاکنون ۱۷ برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سید جواد حسینی در مراسم گرامیداشت آغاز چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در جمع همکاران این سازمان ضمن تشریح دستاوردهای انقلاب افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی مولود با برکت انقلاب اسلامی است. در طول هشت سال اخیر اعتبارت سازمان آموزش و پرورش استثنایی هشت برابر  و هزینه رفت و آمد دانش آموزان با نیازهای ویژه ۴۲ برابر افزایش یافته است. ‏

وی ادامه داد: توسعه خدمات توانبخشی از سال ۸۸ تا ۹۸ حدود ۶ برابر شده است و از سال ۹۴ تاکنون ۱۸ هزار نفر از برنامه های حمایتی بهره مند شده اند. همچنین در طرح سنجش  به عنوان یکی از طرح های درخشان نظام جمهوری اسلامی در عرصه های بین المللی، از زمان آغاز طرح در سال ۷۲ با پوشش ۱.۵ درصدی به پوشش ۹۸ درصدی در سال جاری رسیده است و تلاش می کنیم که این پوشش به ۱۰۰ درصد برسد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: راه اندازی و ایجاد ۶۹۰ مرکز یادگیری و توانبخشی، توسعه و گسترش ۸۲ برابری طرح تلفیقی - فراگیر و پوشش بیش از ۷۰ هزار دانش آموز در این طرح از دیگر دستاوردها است. پوشش تحصیلی دوره پیش از دبستان در هر شش گروه از سال ۹۷ تا کنون ۵.۶ درصد، دانش آموزان اوتیسم ۱۰.۲ درصد، پذیرفته شدگان دانشگاه ۲۲.۹ درصد و تاسیس مراکز مشاوره راهنمایی خانواده ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.

حسینی در بخش توسعه مشارکت های مردمی هم اظهار داشت: بیش از  ۲۰۰ مدرسه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه را فقط خیرین برای آموزش و پرورش استثنایی ساخته اند.
وی در ادامه ضمن تشریح سیر تحولی انقلاب ها در دنیا افزود: جنس بسیاری از انقلاب ها در دنیا نظامی، امنیتی، سیاسی و یا اقتصادی بوده است ولیکن جنس انقلاب ما از نوع فرهنگی است. برخی انقلاب ها از مناطق توسعه یافته و برخی از مناطق توسعه نیافته آغاز شده، اما انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فراگیر و تمام قشری است.

حسینی، رهبری بی بدیل امام راحل(ره)، وحدت، ایمان مکتبی و شعارهای راهبردی را چهار علت ایجابی انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: راهبردی ترین شعار در میان همه شعار های انقلاب اسلامی، استقلال آزادی جمهوری اسلامی است. البته ما که در پی رشد و بالندگی و توسعه انقلاب اسلامی هستیم، باید در جهت امیدوارسازی، اعتماد سازی، رضایت‌مندی و افزایش کارآمدی حرکت کنیم تا توطئه دشمنان خنثی شود.

معاون وزیر آموزش و پروشر با تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی از منظر زیربنایی و خدمات افزود: پوشش بیش از ۹۵ درصدی برق، پوشش بیش از ۸۰ درصدی گاز،، پوشش بیش از ۹۰ درصدی ارتباطات مخابراتی از جمله دستاوردهای انقلاب است، در عرصه علمی و فناوری هفدهمین کشور دنیا هستیم و در طول ۲ سال اخیر در سرعت رشد علم، از آمریکا و اروپا پیشی گرفته ایم.

حسینی اظهار داشت: رتبه نخست در جراحی قلب کودکان، رتبه سوم در پیوند اعضاء، کسب رتبه های علمی در انرژی هسته ای، هوا فضا و سلولهای بنیادین ، تولید بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز در کشور و افزایش ۲۰ سال امید به زندگی نیز از جمله دیگر دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی ایران است. در بخش کشاورزی نیز خودکفایی در تولید محصول بسیار استراتژیک گندم بعد از انقلاب را به دست آورده ایم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از منظر سواد نیز میزان سوادآموزی از ۴۷درصد به بیش از ۹۵ درصد افزایش یافته است، گفت: از بعد عدالت آموزشی کاهش سواد زنان نسبت به مردان از ۲۴ درصد به ۷ درصد رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha