۱۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱
کد خبر: 83662779
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برگزیدگان جشنواره رسانه و میراث کردستان معرفی شدند

سنندج - ایرنا - نخستین جشنواره رسانه و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان عصر چهارشنبه در مراسمی با معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد.

در این مراسم که با حضور مسوولان میراث فرهنگی و برخی دستگاه های فرهنگی و اجرایی و  اهالی رسانه و مطبوعات استان کردستان در سالن همایش های سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد، رتبه های برتر بخش عکس خبری به ترتیب به کیوان فیروزه ای از خبرگزاری تسنیم، سیدلطیف حسینی نسب از خبرگزاری ایلنا و الهام امی از خبرگزاری میزان رسید.

در مجموعه عکس نیز رتبه اول به آریان نصرالهی از خبرگزاری مهر، رتبه دوم به بختیار صمدی از خبرگزاری فارس و رتبه سوم به فرشید اردلان از خبرگزاری ایسنا رسید،  در بخش عکس هنری نیز محمد میهمی، یحیی صمدی و میلاد مولودی به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم شناخته شدند.

این جشنواره در بخش خبر رتبه های اول و دوم نداشت اما حسن حسین زاده از خبرگزاری ایرنا و هژیر الله مرادی از روزنامه روژان به صورت مشترک مقام سوم را کسب کردند.

برترین های این جشنواره در بخش یادداشت نیز به ترتیب محمد توفیق مشیرپناهی از روزنامه همشهری، کامران کرمی از ماهنامه پیام زمان و شیلان خاکی از ماهنامه ژیلوان و نفرات برتر بخش گزارش نیز مهوش رحیمی از سایت آفتاب دل اول شد، روح الله زرین از روزنامه همشهری مقام دوم را کسب کرد و شیرین مرادی از خبرگزاری فارس عنوان سوم و ملیحه صیفی از خبرگزاری ایکنا به عنوان چهارم رسیدند.

فیض الله پیری از هفته نامه سیروان، فرانک کیانپور از خبرگزاری ایسنا و شیما صادقی از روزنامه همشهری نیز به ترتیب مقام های اول تا سوم بخش گفت و گو و مصاحبه را کسب کردند و در بخش کارتون کاریکاتور رتبه اول به مرحوم امیر سهیلی، رتبه دوم به محمد سامان صولی و رتبه سوم به سامان جعفری رسید.

گزارشات تلوزیونی و آثار ویدیویی نیز از دیگر بخش های این جشنواره بود که رتبه اول به طیب الله ویسی از خبرگزاری صدا و سیما، رتبه دوم به رضوان متوسل از شبکه کُرد می، رتبه سوم به دلنیا محمدی خبرگزاری صدا و سیما، رتبه چهارم به میترا محمدی از خبرگزاری صدا و سیما، رتبه پنجم به از هلیا خواجه ای از شبکه اینترنتی کُردمی و رتبه ششم به نظیر میرزایی از انجمن سینمای جوان رسید.

مسوول کردستان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: هورامی بخشی از گویش های زبان کُردی است و نباید آن را از زبان کُردی جدا دانست.

ورزنده افزود: تلاش‌هایی سیستماتیکی در استان برای جدا کردن گویش هورامی از زبان کردی وجود دارد که باید هوشیارانه و به صورت علمی با این گروه مقابله شود که این مساله موجب بروز مشکل در ثبت جهانی هورامان نشود.

وی اضافه کرد: در این استان ۲ کنفرانس در حوزه گردشگری شامل هورامان شناسی و کرفتو شناسی برگزار شده که بزرگترین چالش آنها چاپ نشدن مقالات ارایه شده و انتظار می رود اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به چاپ و نشر این مقالات در یک مجموعه برای استفاده های بعدی اقدام کند.

یکی از داوران این جشنواره نیز در آیین اختتامیه گفت: رسانه ناقل میراث فرنگی از نسل گذشته به نسل حال و آینده هستند و نباید رسالت اصلی خود را فراموش کند.

علیرضا خوش گفتار افزود: رسانه ها کمک حال میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در تحقق اهداف متعالی کشور در حوزه جذب توریسم باشند و انتظار می رود با نقد منصفانه و شفاف سازی، پتانسیل های استان را به سمت شکوفایی هدایت کنند.

در بخش تقدیرهای ویژه از پویا طالب نیا به خاطر پیگیری های ثبت جهانی هورامان، شهلا اخلاقی از روزنامه همشهری به دلیل بیشترین آثار ارسالی و سلیمان الله مرادی از روزنامه روژان به جهت گفتمان سازی، ویدا باغبانی خبرنگار ایسنا به علت پرداخت به موضوع شعار سال، بخش معرفی تصویری آثار تاریخی استان به محمد محمدخانی و جواد رحیمی همکار جشنواره و تیمور خالدی مدیر روابط عمومی و رضا نصری کارشناسی روابط عمومی و نوید سیدی مرادی همکار بخش عکاسی و صباح حسنی دبیر انجمن های میراث فرهنگی هورامان تجلیل شدند.

نخستین جشنواره رسانه و میراث استان کردستان در سال ۱۳۹۶ در رشته های مختلف خبر، گزارش، یادداشت، مصاحبه، عکس خبری و تولیدات تلویزیونی و کارتون ک کاریکاتور فراخوان داد اما اختتامیه آن تا کنون به تعویق افتاده بود.

فریدون صدیقی داور بخش یادداشت و مصاحبه، علی اکبر قاضی زاده داور بخش گزارش، علیرضا کتابدار داور بخش خبر، علیرضا خوش گفتار بخش تلویزیونی، سیامک غلامی داور بخش کارتون و کاریکاتور بودند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha