تجمیع خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی در نزدیکی ورزشگاه آزادی

تهران- ایرنا- رییس دانشگاه علامه طباطبایی از تجمیع خوابگاه‌های این دانشگاه در زمینی نزدیک به ورزشگاه آزادی خبر داد و گفت: این مجموعه خوابگاهی در زمینی به مساحت ۴۳ هزار هکتار بنا خواهد شد.

حسین سلیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره تجمیع این خوابگاه‌ها اظهار داشت: زمینی که دولت برای تجمیع دانشگاه علامه طباطبایی در اختیار گذاشته بود، حدود ۴۳ هزار هکتار است. 

وی افزود: در زمان واگذاری این زمین به دانشگاه امکان تجمیع خوابگاه‌ها در همان مناطق وجود داشت اما به مرور زمان حدود ۲۸ هکتار از آن به فضاهای بزرگراهی همت، آزادگان و اتصال بزرگراه تهران-شمال اختصاص یافت.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: شهرداری به ازای مقدار زمین از دست رفته از دانشگاه، قرار است یک زمین در نزدیکی ورزشگاه آزادی به دانشگاه اهدا کند که تاکنون بخشی از آن را واگذار کرده و واگذاری بخشی دیگر در دست انجام است که مابقی دانشگاه در آنجا ساخته می‌شود.

سلیمی با تاکید بر اینکه تجمیع خوابگاه‌های دانشگاه زمانبر است، گفت: تعرضات متفاوتی در این زمین وجود دارد، شهرداری با وجود تمام تلاش‌ها اما با مشکلات متعددی در عرصه تامین مالی مواجه است.

وی افزود: البته بخشی از این تجمیع در خوابگاه‌های فعلی نیز اتفاق افتاده است؛ به طور مثال در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد دانشجویان ما فقط در دو خوابگاه حضور دارند؛ حدود ۱۲۰۰ نفر آنها در خوابگاه دخترانه شهید سلامت در سعادت آباد و حدود ۸۰۰ دانشجوی پسر هم در خوابگاه شهید همت در بزرگراه شیخ فضل الله مستقر هستند.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی اعلام کرد که اگر مشکلات زمین جدید دانشگاه به زودی حل شود، در دو تا سه سال آینده خوابگاه‌های جدیدی در این مناطق ساخته می‌شود.

توسعه دانشگاه 

سلیمی در ادامه درباره بودجه تجمیع دانشکده‌های دانشگاه و همچنین ساخت ساختمان‌های مورد نیاز اظهار داشت: کل مبلغی که دولت از محل تخصیص‌های دولتی از سال ۹۲ به دانشگاه پرداخته کرده، کمتر از ۱۰ میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: هزینه ساخت و ساز دانشگاه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان است که این مبلغ از محل جا به جایی املاک دانشگاه، کمک خیرین و موسسات مختلف به دست آمده است.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه حدود ۶۰ هزار مترمربع بنا در دانشگاه علامه ساخته شده است، عنوان کرد که از ۱۱ دانشکده دانشگاه، در حال حاضر هشت دانشکده به ساختمان جدید رفته و سه دانشکده باقی مانده دیگر یک دانشکده از دل آن بیرون آمده و ساختمان مستقل خود را دارد. در واقع فضای دانشکده‌ها دگرگون شده است.

سلیمی ادامه داد: ظرفیت خوابگاهی دانشگاه از سال ۹۲ تا کنون  از ۲۷۰۰ نفر در سال ۹۲، به ۴ هزار نفر در سال ۹۸ افزایش یافته که همه این رویدادها محصول بناهای جدید است.

وی یادآورشد: همچنین بناهای جدیدی مانند مراکز رشد، آزمایشگاه علوم شناختی، درمانگاه، مسجد و کتابخانه در درون دانشگاه ساخته شده است.

سلیمی در پایان تاکید کرد: ساخت و سازهای دانشگاه علامه به واسطه فشار آوردن به بودجه عمومی دولت انجام نمی‌دهد مگر اینکه بتوان از محل درآمد اختصاصی دانشگاه و جا به جایی اموال دانشگاه آن را تامین کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha