به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، مصرف پروتئین کافی برای بهبود عملکرد اکثر ارگانهای بدن به ویژه عضلات ضروری است. به مرور زمان و با افزایش سن، حجم و قدرت عضلات کاهش مییابد. استحکام عضلات یکی از مهمترین نشانههای بدن سالم است. با تضعیف عضلات، اندامهای داخلی بدن و به ویژه استخوانها آسیبپذیر میشوند. محققان به سالمندان توصیه میکنند که برای جلوگیری از کاهش حجم و قدرت عضلات، پروتئینهای گیاهی و حیوانی مصرف کنند.
استفاده از پروتئین حیوانی به دلیل چربی و افزایش اوره، محدودیت دارد و استفاده از گوشت سفید توصیه شده است؛ ولی استفاده از پروتئین های گیاهی هیچ محدودیتی ندارد.
افراد میانسال برای تحریک سنتز پروتئین عضلات باید در هر وعده غذایی حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم پروتئین مصرف کنند.
متخصصان و سازمانهای بینالمللی مصرف ۱.۲ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن را در روز پیشنهاد میکنند؛ در حالی که افراد سالمند معمولا کمتر از این میزان مصرف میکنند.
معمولا توده عضلانی پس از ۵۰ سالگی، حدود ۱.۵ درصد در سال کاهش می یابد. این میزان پس از ۶۰ سالگی به ۳ درصد در سال میرسد.
شیر، ماست، پنیر، تخم مرغ، گوشت مرغ و ماهی، آجیل، سویا و حبوبات مملو از پروتئین هستند.
نتایج این مطالعه در نشریه Geriatrics منتشر شده است.
نظر شما