از حضور پرشور در ستادها تا مشارکت حداکثری

ارومیه- ایرنا- مهلت قانونی تبلیغات در آذربایجان‌غربی با حضور  پرشور مردم در ستادهای انتخاباتی، به ساعات پایانی نزدیک می‌شود و هزاران نفر از مردم در این ستادها حضور می‌یابند و آن را مقدمه‌ای برای مشارکت حداکثری می‌دانند.

تبلیغات نامزدها در حوزه‌های ۱۰گانه آذربایجان‌غربی و به اوج رسیده‌است و حضور پرشور جوانان، مردان، زنان، دانشگاهیان، اساتید دانشگاه، بازاریان و حتی کارمندان و کارگران در ستادهای تبلیغاتی تا پاسی از شب به چشم می‌خورد.

مردم علاوه بر حضور پرشور در ستادها با هدف آشنایی با کاندیدای مورد نظر، نظر آنان را نیز در خصوص مسائل خرد و کلان می‌شنوند تا انتخاب اصلح در ۲ اسفند مورد توجه قرار گیرد اما تفسیرهای مختلفی نیز از این حضور دارند. 

«علی طرفدار» یکی از افراد حاضر در ستاد انتخاباتی نامزد ارومیه‌ای در مورد علت حضورش در ستاد می‌گوید: برای آشنایی با افکار و عقاید نامزد مورد علاقه خود در این ستاد حاضر شده‌ام اما حضورم به معنای انتخابم نیست.

وی اضافه کرد: مشکل اینجاست که متاسفانه بسیاری از مردم کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کرده‌اند و تنها برای شناساندن خود به نامزدها در ستاد حضور می‌یابند.

وی بیان کرد: البته نفس حضور در ستادهای تبلیغاتی برای ایجاد زمینه مشارکت حداکثری بسیار موثر است.

محمدرضا کریمی‌ از دیگر شهروندان ارومیه‌ای با اشاره به اینکه حضور در ستادهای تبلیغاتی به شب‌های طلایی خود رسیده‌است، گفت: تجربه نشان می‌دهد که حضور در ستادها شب به شب افزایش می‌یابد و در شب آخر به اوج خود می‌رسد.

وی افزود: مهمترین مزیت این ستادها ایجاد شور و نشاط انتخاباتی است و نباید انتظار داشت که عقیده مردم نسبت به کاندیداها با حضور در این مکان‌ها تغییر کند زیرا برنامه‌محوری نیز در ستادهای انتخاباتی به چشم نمی‌خورد و فعالیت ستادها بیشتر جنبه تبلیغی دارد.

وی بیان کرد: البته در این دوره، فضای مجازی نیز به خوبی در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی اثرگذار بوده ولی گزینه نخست ایجاد شور همچنان به ستادهای تبلیغاتی و حضور در نشست‌های شبانه این ستادها مربوط است.

یکی شهروند بوکانی که نام خود را ابراز نکرد، معتقد است که مهمترین کار نامزدها در این شب‌ها، بحث و جدل با یکدیگر برای کسب آرای بیشتر است ولی همین امر هم می‌تواند در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی اثرگذار باشد.

وی بیان کرد: بسیاری از مردم برای شنیدن ناشنیده‌های چهار سال گذشته در این ستادها حضور می‌یابند که البته در این دوره، این امر به ویژه در چند ستاد تبلیغاتی رقیب، بسیار به چشم می‌خورد.

بسیاری از کارشناسان در آذربایجان‌غربی نیز معتقدند که حضور در انتخابات نشانه بلوغ بالای فکری است و مردمی که صاحب بلوغ فکری بالایی باشد، بدون تردید نسبت به سرنوشت خود احساس وظیفه می‌کند  و به این باور می‌رسد اگر در انتخابات شرکت نکند، حقی از او ضایع می‌شود.

به گزارش ایرنا انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی‌ روز جمعه هفته جاری، ۲ اسفند همزمان با سراسر کشور در آذربایجان‌غربی و ارومیه برگزار می‌شود و در صورتی که انتخابات به دور دوم نکشد، تکلیف ۱۲ کرسی این استان در مجلس مشخص می‌شود.

سه کرسی از این تعداد سهم ارومیه و یک کرسی سهم هرکدام از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه دیگر شامل «سلماس»، «خوی و چایپاره»، «ماکو، شوط، پلدشت و چالدران» در شمال استان و «مهاباد»، «بوکان»، «میاندوآب»، «نقده و اشنویه»، «شاهین‌دژ و تکاب» و «پیرانشهر و سردشت» در جنوب استان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha