یاسر تقی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سازگار نبودن بازار فعلی استان با درآمد مردم، اظهار داشت: با وجود اینکه بیشتر اقلام اساسی از قبیل میوه و تره بار و گوشت و غیره در خود استان تولید می شود ولی قیمت این اقلام حتی با بازار بزرگ تهران نیز اختلاف فاحش قیمتی دارد.
وی افزود: در این راستا ایجاد ۵ بازار محلی برای عرضه تمامی مایحتاج روزانه خانواده با قیمت مناسب تر از بازار تا عید نوروز در بجنورد در دست اجرا است و در بقیه شهرهای استان نیز در برنامه آینده ایجاد می شود.
تقی زاده مزیت اصلی این بازارها را محلی بودن و در دسترس بودن آنها برای اهالی محلات دانست تا افراد برای خرید مایحتاج خود نیازمند ترددهای غیرضروری در بازار نباشند و بتوانند در این بازارها اقلام مورد نیاز خود را بدون واسطه و با قیمت کمتر خریداری کنند.
وی گفت: در حال حاضر جانمایی این بازارها با توجه به وضعیت محلات بر اساس جمعیت و نیازی که دارند در حال انجام است و برای عید نوروز در در محلاتی که جوابگو باشند با حداقل هزینه ها به صورت دائمی راه اندازی می شوند.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان شمالی به استقبال مردم از فروشگاه های زنجیره ای به دلیل در دسترس بودن همه اقلام با قیمت های مناسب تر از بازار اشاره کرد و افزود: هم اینک بازار استان جولانگاه دست واسطه ها شده و قیمت ها را با توجه به سلیقه خود تعیین می کنند که باید ساماندهی شود.
وی افزود: در حال حاضر در بسیاری از استان ها با راه اندازی این گونه بازارها واسطه گری از بین رفته و خانواده ها می توانند تمامی اقلام مورد نیاز خود را به صورت مستقیم از تولید کننده با قیمت بسیار پایین تر خریداری کنند.
تقی زاده از دیگر مزایای ایجاد این بازارها را ایجاد رقابت سالم در بین تولیدکنندگان برای عرضه محصولات با کیفیت بهتر دانست و اظهار داشت: این امر باعث می شود مغازه دار از تولیدکننده ای که محصول خود را با قیمت کمتر و کیفیت بهتر می فروشد خریداری کنند.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان شمالی یادآور شد: در حال حاضر نداشته های مردم سر سفره ها زیاد است بنابراین باید همه ما برای بهبود وضعیت مردم احساس دین کرده و قدمی هر چند کوچک را برای بهبود معیشت مردم که سرمایه های اصلی نظام هستند برداریم.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که شغل اصلی مردم این استان نیز کشاورزی و دامپروری است.
۱۶ هزار کسبه در بجنورد، مرکز خراسان شمالی فعالیت دارند.
شهر بجنورد ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما