استفاده از وسائل حفاظتی برای پرسنل بیمارستان‌ها الزامی است

تهران - ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پرسنل بیمارستان‌ها اعم از پزشک، پرستار، انترن، رزیدنت، پرسنل خدماتی که به‌ طور مستقیم با بیماران مبتلا به ویروس کرونا سروکار دارند باید ماسک و وسایل حفاظتی در اختیارشان قرار گیرد و به هیچ بهانه‌ای نباید این دسته از کارکنان با محدودیت مواجه شوند.

عباسعلی کریمی روز یکشنبه در نشست هیات‌رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: باید از حداکثر امکانات بیمارستان‌ها برای رفع نگرانی مردم استفاده شود و به روسای بیمارستان‌ ها می‌ گویم که ما در این شرایط به ۱۴ فرمانده نیاز داریم و این ۱۴ فرمانده باید آرام‌ ترین و صبورترین افراد در روزهای آینده باشند.

وی اظهار داشت: بسیاری از بیمارانی که علائم جدی ندارند،   باید در خانه مراقبت شوند و نیازی به بستری ندارند. ولی اطلاعات آن‌ها باید ثبت و آموزش‌ های لازم به آنان ارائه و پیگیری‌ های بعدی انجام شود، چنانچه بیمار علائم شدیدتری داشته باشد باید در بیمارستان‌ هایی که به این منظور تعیین شدند و آمادگی لازم را دارند بستری شوند.

رئیس دانشگاه، با تاکید بر اینکه باید از نگاه بخشی به مسئله پرهیز کنیم و با رویکرد ملی از امکانات بیمارستان‌ ها در جهت رفع نگرانی مردم استفاده کنیم، ادامه داد: بسیاری از کسانی که در آلودگی کرونا گرفتار می‌ شوند، همانند اعضای خانواده یا همکاران پزشک و پرستارمان هستند و باید از نگاه بخشی پرهیز کنیم و از امکانات بیمارستان‌ ها که همان امکانات کشور است برای رفع نگرانی مردم حداکثر بهره‌ برداری را ببریم.

کریمی تصریح کرد: همانند سربازانی هستیم که طول عمرمان را تحصیل کردیم و بیمارستان ساخته‌ ایم و امروز روزی است که کشور به ما نیاز دارد و وظیفه ماست که خدمت‌ رسانی کنیم.

وی  با بیان اینکه هریک از معاونت‌ های بهداشت و درمان و پشتیبانی وظایف خاص خود را دارند، افزود: در کنترل این بیماری مهم‌ ترین نقش را آموزش دارد و باید به مردم و پرسنلی که خدمت‌ رسانی می‌ کنند آموزش درست داده شود. جزوه‌ ها و دستورالعمل‌ های آموزشی که وجود دارد را خلاصه و در اختیار بیمارستان‌ ها قرار دهید تا آموزش‌ های مفید و کاربردی در اختیار همگان قرار گیرد. آموزش‌ های محیطی نیز از سوی همکاران معاونت بهداشت در امکان عمومی مانند مترو و غیره در حال انجام است که باید گسترش یابد.

رئیس دانشگاه با تاکید براینکه تعداد مراجعه‌ کنندگان باید ثبت شود، تصریح کرد: در صورت داشتن آمار و گزارش‌ های دقیق می‌ توانیم تصمیم درست بگیریم و شرایط را مدیریت کنیم لذا ثبت سابقه محل زندگی بیمار و ارتباطی که با افراد دیگر داشته اهمیت بسزایی دارد، همچنین طبق توصیه وزارت بهداشت افرادی که بیماری آن‌ ها مثبت تشخیص داده‌ شده باید خانواده‌ های آنان ازنظر آموزش تحت پوشش قرار گیرند.

وی تاکید بر حفاظت کادری که به بیماران خدمت‌ رسانی می‌ کنند، افزود:  سیستم بهداشت و درمان ما برخلاف آنچه گاهی در فضای مجازی مطرح می‌ شود ضعیف نیست و خدمات خوبی را ارائه می‌ دهد.

اعضای هیات رئیسه، مدیران ستادی و روسای بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نشست تاکید کردند : بر اساس وظیفه حرفه‌ای خود تمام توان و دانش خود را در جهت رفع تهدید بیماری کرونا و خدمت به هموطنان و صیانت از سلامت پرسنل متعهد ارائه کننده خدمات به کار گرفته و پذیرای هر اقدامی در این جهت باشند.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha