فعالیت ۵ هزار نخبه شاهد و ایثارگر در مراکز علمی، آموزش و پژوهشی

تهران - ایرنا - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بالغ‌ بر ۱۱۲ هزار دانش‌آموز و ۱۱۴ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در کشور در حال تحصیل هستند، گفت: بیش از ۳ هزار نفر از ایثارگران عضو هیئت‌های علمی بوده و بالغ‌بر ۵ هزار نخبه شاهد و ایثارگر در مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی در حال فعالیت هستند.

حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد روز یکشنبه در دیدار با وزیر آموزش‌وپرورش در مورد وضعیت تحصیلی دانش آموزان شاهد و ایثارگر با اشاره به سابقه شکل‌گیری طرح شاهد  اظهار کرد: این طرح در سال ۱۳۶۵ باتدبیر حضرت امام خمینی (ره) باهدف رسیدگی به امور تربیتی و آموزشی فرزندان شهدا شکل گرفت.

چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی برترین‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی طرح شاهد و ایجاد انگیزه و تحرک تحصیلی در بین آن‌ها روز سه‌شنبه ۶ اسفندماه با یادبود سردار سلیمانی برگزار می‌شود.

رییس ستاد برنامه‌ریزی طرح شاهد افزود: ضرورت برنامه‌ریزی در دو بعد تربیت و تهذیب از اهداف مهم امام خمینی (ره) و اساسنامه طرح شاهد است که امید است این مهم به شکل مطلوب محقق شود.
وی هم‌افزایی مثبت وزارت آموزش‌وپرورش و هماهنگی خوب معاونت آموزشی آن وزارتخانه با معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد را بسیار مؤثر عنوان و از تشکیل منظم ستادهای مرکزی شاهد و ایثارگر آموزش‌وپرورش تقدیر کرد.
حجت‌الاسلام کاویانی راد در پایان از وزیر آموزش‌وپرورش دعوت کرد تا با حضور خود در چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار، ضمن تجلیل از فرزندان ممتاز و برگزیده بر غنای آن بیفزاید.

مدارس شاهد ظرفیتی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
 محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش از اقدامات انجام‌شده در خصوص طرح شاهد تقدیر کرد و اظهار داشت: با عنایت به کاهش اعتبارات برای حمایت از دانش آموزان شاهد و ایثارگر، هر اقدامی که در جهت بهبود وضعیت آموزشی آن‌ها لازم باشد انجام خواهیم داد، مدارس شاهد ظرفیتی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
عضو شورای عالی طرح و برنامه شاهد در خصوص دانش آموزان طرح شاهد گفت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در مدارس شاهد باید فرزندانی پرورش و تربیت کنیم که حاصل آن انسان‌هایی موحد، مؤمن و معتقد، متعهد، عاقل، حقیقت‌جو، عدالت‌خواه و قانون‌مدار باشند.
وزیر آموزش‌وپرورش برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار را در شرایط فعلی اقدامی بسیار شایسته‌ای دانست و آمادگی خود را برای حضور در این جشنواره اعلام کرد.

رتبه دانش آموزان ممتاز شاهد و ایثارگر از ۵۱.۵ درصد به ۶۱.۵ درصد افزایش‌یافته
محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تحصیلی دانش آموزان شاهد و ایثارگر بر اهمیت توجه به طرح شاهد و رسیدگی به امور آموزشی این عزیزان تاکید کرد و گفت: باوجود مشکلات مالی دولت ناشی از جنگ اقتصادی و تحمیلی دشمن در پنج سال گذشته، میزان ممتازین دانش آموزان شاهد و ایثارگر از ۵۱٫۵ درصد به ۶۱٫۵ درصد افزایش‌یافته و پذیرش این عزیزان در رشته‌های روزانه دولتی ۶ درصد ارتقاء پیداکرده است که این موفقیت‌ها ناشی از برنامه‌ریزی و اجرای مناسب امور آموزشی و فرهنگی و تفاهم و هماهنگی مابین بنیاد و وزارت آموزش‌وپرورش بوده است.

مدیرکل آموزش بنیاد در پایان گفت: امیدواریم بر اساس اساسنامه طرح شاهد، برای تقویت ساختار اداره کل شاهد و نیز تسهیل امور آموزشی دانش آموزان شاهد و ایثارگر، ردیف خاصی در بودجه وزارت آموزش‌وپرورش ایجاد شود.
در این دیدار اسکندر یارنسب مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد نیز به اهمیت آموزش و برگزاری مسابقات قرآنی اشاره و درخواست کرد که با توجه به امکانات موجود در وزارت آموزش‌وپرورش، دوره‌های آموزشی و مسابقات در سطوح شهرستان و استان با حمایت آن وزارتخانه برگزار شود.
 در این نشست علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش ضمن تشکر از مسئولان بنیاد، آمادگی وزارتخانه را برای اجرای امور آموزشی و قرآنی اعلام کرد و پیشنهاد داد که وزیر آموزش‌وپرورش سالی یک‌بار در جلسات ستاد مرکزی شاهد به‌منظور برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری شرکت کند که مورد استقبال قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha