تلاش برای تشخیص کرونا از طریق تصویربرداری

۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳
کد خبر: 83697251
تلاش برای تشخیص کرونا از طریق تصویربرداری

تهران - ایرنا - رئیس انجمن رادیولوژی ایران از راه‌اندازی کانال آموزشی ویژه جهت تشخیص یافته‌های رادیولوژیک کرونا جهت استفاده جامعه پزشکی خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه دبیرخانه انجمن رادیولوژی ایران، ‌ مرتضی صانعی طاهری، استاد و مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تشخیص کرونا از طریق تصویربرداری اظهار داشت: ۴۰۰۰ رادیولوژیست و دستیار رادیولوژی در بخش‌های دولتی و خصوصی سراسر کشور  در کنار سایر گروههای پزشکی در حال فعالیت برای  تشخیص یافته‌های رادیولوژیک کرونا هستند.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به اینکه بر اساس مقالات جدید، نقش سی تی اسکن در تشخیص کرونا حتی زودتر از PCR بوده است، گفت: نقش  سی تی اسکن  قفسه سینه در تشخیص بیماری کرونا بسیار حائز اهمیت است.

وی اعلام کرد: با توجه به اهمیت موضوع  انجمن رادیولوژی ایران کانال تلگرامی ویژه‌ای  برای آموزش یافته های سی تی اسکن بیماری کرونا طراحی کرده که قابل استفاده برای تمامی پزشکان سراسر کشور به آدرس 

https://t.me/joinchat/AAAAAFhu۴osYXhxa۲euLiQ  در دسترس است.

صانعی بیان کرد : انجمن رادیولوژی با تشکیل گروهی از اساتید برجسته رادیولوژی آماده ارایه مشاوره در خصوص یافته های رادیولوژیک و سی تی اسکن بیماران مشکوک به کرونا است و جامعه پزشکی می‌تواند تصاویر سی تی اسکن بیماران مشکوک به کرونا را بدون درج نام بیمار به شماره تلگرام انجمن رادیولوژی  ۰۹۳۹۸۰۳۹۲۳۵ ارسال کند تا بعد از بررسی در سریع‌ترین  زمان ممکن نظر اساتید گروه رادیولوژی به صورت خصوصی برایشان ارسال شود.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: برای تسریع این پروسه، پزشکان به همراه ارسال تصاویر سی تی اسکن شرح حال مختصر و یافته های آزمایشگاهی بیماران را نیز به پیوست ارسال کنند.

ویروس کرونا که رسما کووید- ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
به گزارش ایرنا، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ایران تا ظهر یکشنبه (یازدهم اسفند) به ۹۸۷ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۵۴ نفر رسیده است همچنین ۱۷۵ نفر از مبتلایان بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha