عبدالله گیتیمنش روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کار ضدعفونی و گندزدایی هر روز به صورت مستمر و چندین بار در جایگاههای عرضه سوخت این توسط اکیپ های مجهز استان انجام میشود.
وی با بیان اینکه این کار تا زمانی که نیاز باشد ادامه خواهد یافت، اضافه کرد: فرآیند سوختگیری نیز توسط پرسنل جایگاهها انجام میشود تا مانع آلوده شدن نازلها و گسترش ویروس کرونا شود لذا از مردم می خواهیم از دست زدن به نازلها خودداری کرده و این کار را به پمپچیها واگذار کنند تا آلودگی بیشتری ایجاد نشود.
گیتیمنش یادآور شد: تا هر زمان که نیاز باشد در راستای گندزدایی و ضدعفونی کردن جایگاههای عرضه سوخت در استان اقدام خواهد شد اما مردم نیز در بحث سوختگیری همکاری لازم را باید براساس دستورالعمل ابلاغی با پرسنل داشته باشند.
آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور یک هزار و ۵۰۱ نفر است که ۶۶ نفر فوت کردند همچنین ۲۹۱ نفر نیز بهبود یافته داریم.
از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در کشور هفت هزار و ۲۸۰ نفر به بیمارستان ها مراجعه کردند که از این تعداد، از چهار هزار و ۳۱۲ تست گرفته شده که یک آزمایش یک هزار و ۵۰۱ نفر آنها مثبت است.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۶۶۳ تن را گرفته است.
این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.
تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده است؛ این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروسهاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود؛ این ویروس در معمولیترین حالت باعث سرماخوردگی میشود و نشانههای ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.
کرونا مثل سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمن میتواند خطرناک باشد و مرگ و میر آن تاکنون بیشتر از سه درصد مبتلایان نیست.
نظر شما