بازارسازی برای دانش بنیان‌ها؛ هدف‌گذاری دوساله دولت

تهران- ایرنا- رییس مرکز توسعه فناوری­‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: موضوع بازارسازی برای محصولات شرکت های دانش بنیان نکته مهمی است که در بحث توسعه کسب و کارها و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور ما وجود دارد و ما سعی می‌کنیم در دو سال باقی مانده از عمر این دولت، همه همت و تلاش خودمان را بر آن بگذاریم.

دکتر اسماعیل قادری فر روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا در خصوص بازار سازی برای دانش بنیان‌ها افزود: ما باید سهم بازار متناسبی که در کشور وجود دارد، یعنی بازار بیش از ۸۰ میلیون نفری در داخل و بازار  نزدیک به ۸۰۰ میلیون نفری در منطقه آسیای جنوب غربی و منطقه مرکزی و قفقاز و کشورهای همسایه را بتوانیم هدف‌گذاری کنیم.

وی بیان کرد: برای افزایش سهم بازار شرکت های دانش بنیان، طبیعتا با فارغ شدن چالش بازارسازی نه تنها می توانیم اشتغال پایدار و توسعه کسب و کار برای شرکت‌های دانش بنیان هموار و مهیا کنیم، بلکه از آن سو می توانیم امیدوار باشیم اقتصاد مقیاس شرکت‌های دانش بنیان به نحو چشمگیری افزایش پیدا کند.

قادری فر با بیان اینکه این تلاش جدی در معاونت علمی و فناوری هدفگذاری شده است، ادامه داد: علاوه بر بازار داخلی، تعامل بین ایران وکشورهای همسایه در افزایش بازار و صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی مؤثر است؛ به همین منظور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سفرهای چند روزه  خارجی در راستای توسعه مراودات علمی بین المللی و تبادلات فناورانه بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای هدف را به منظور بازارسازی محصولات دانش بنیان و فناور ایرانی انجام داده و برگزار کرده است.

رییس مرکز توسعه فناوری­‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در کنار این مسایل امسال شاهد این بودیم که زیر ساخت های حوزه توسعه فناوری در کشور علیرغم محدویت‌هایی که بودجه جاری کشور در حوزه عمرانی داشته با رویکرد بهسازی پهنه‌های صنعتی متروکه و ایجاد آن‌ها در مراکز نوآوری به نحو چشمگیری افزایش پیداکرده است.

قادری فر گفت: ما امروز شاهد فعالیت بیش از ۱۵۰ مرکز و بیش از ۸ کارخانه نوآوری در کلان شهرهای کشور هستیم. بزرگترین کارخانه نوآوری کشور و منطقه خاورمیانه امسال به عنوان کارخانه نوآوری آزادی افتتاح شده است و بعد از آن بهسازی چند کارخانه نوآوری دیگر در شهرهای یزد، اردبیل، گلستان، مشهد، اصفهان، تبریز و اهواز و شیراز منعقد شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر کارخانه نوآوری شیراز به عنوان دومین کارخانه نوآوری کشور به صورت اسمی به ظرفیت رسیده و تیم ها درحال استقرار هستند و تا پایان سال به طور رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

قادری فر یادآور شد: همه این تلاش ها نوید بخش این است که حرکت جمهوری اسلامی ایران با سرلوحه قراردادن مباحث مربوط به علم، فناوری و نوآوری و رسوخ نوآوری در صنایع کشور و کارخانه و بنگاه‌های اقتصادی کشور جریان بسیار خوبی را برای درون زا کردن اقتصاد و مقاوم کردن هر چه بیشتر اقتصاد در حوزه تحریمی فراهم کرده است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha