به گزارش خبرگزاری رویترز، طبق پیشبینی روز سهشنبه(۱۳ اسفند) انجمن ملی مسافرت آمریکا، این بزرگترین کاهش در سفرهای بینالمللی به ایالات متحده از زمان بحران مالی سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ میلادی است.
شرکتهای هواپیمایی آمریکا همه سفرها به چین و از مبدا این کشور به آمریکا را تا اواخر فرودین (آوریل) و دیگر پروازهای خود را به مقصد اروپا و آسیا را لغو کردهاند.
دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تقریبا همه شهروندان غیرآمریکایی را که به تازگی به چین و ایران سفر کردهاند، از ورد به خاک این کشور منع کرده است.
بسیاری از گردهماییهای بزرگ نیز که بازدیدکنندگانی در سطح بینالمللی داشت، لغو شده است.
مدیران ارشد شرکتهای بزرگ هواپیمایی آمریکا از جمله یونایتد، ساوث وست و آمریکن ایرلاینز، قرار است امروز (چهارشنبه ۱۳ اسفند) در کاخ سفید با مایک پنس معاون ترامپ دیدار کنند.
انتظار میرود در این دیدار درباره تاثیر شیوع ویروس بر آینده فعالیت تجاری این شرکتها و شیوه مدیریت محدودیتهای سفر به آمریکا گفتوگو شود.
به نوشته رویترز، این موضوع را برخی از افراد مطلع از برگزاری این نشست که خواستند نامشان فاش نشود مطرح کردهاند.
سهام شرکتهای هواپیمایی آمریکا از اواسط ماه فوریه (بهمن) ۴۰ درصد کاهش داشته و دیروز نیز ۲.۸ درصد دیگر کاهش داشت.
سهام یونایند ایرلاینز دیروز ۳.۵ درصد کاهش یافت و از اواسط فوریه ۲۸ درصد ریزش کرده است.
این شرکت هواپیمایی همچنین روز سهشنبه اعلام کرد، تغییر در بلیتهای رزرو شده در پروازهای داخلی و بینالمللی تا ۳۱ مارس(۱۲ فروردین ۱۳۹۹ از پرداخت جریمه معاف خواهند بود و مشتریانی که پرواز خود را لغو میکنند میتوانند بدون پرداخت جریمه تا ۱۲ ماه بعد از تاریخ صدور بلیت اولیه، تقاضای بلیت کنند.
سهام برخی شرکتهای هتلداری و کشتیرانی تفریحی نیز کاهش شدیدی را داشته باشد. قرار است مایک پنس شنبه ۱۷ اسفند با مدیران شرکتهای کشتیرانی تفریحی در ایالت فلوریدا دیدار کند.
شرکتهای هواپیمایی آمریکا به غیر از چین پروازهای خود به دیگر مناطق از جمله کشورهای آسیایی و ایتالیا را نیز لغو کردهاند و از هواپیماهای کوچکتری در برخی مسیرهای هوایی استفاده میکنند.
ترامپ دیروز (سهشنبه) گفت، اقدامات بیشتری را درباره ممنوعیت سفر از «مکانهایی که شیوع ویروس در آنها شدیدتر است» اعمال خواهد کرد اما از ارائه جزئیات بیشتری خودداری کرد.
کمیسیون بهداشت ملی چین امروز اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته فقط ۱۱۹ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدهاند که ۱۱۵ نفر آنها در استان هوبی هستند. در این مدت ۳۸ نفر نیز جان باختهاند. همچنین از میان ۸۰ هزار و ۲۷۰ بیمار کرونایی در چین، ۵۰ هزار و ۶۹۱ نفر درمان شده و ۲ هزار و ۹۸۱ نفر فوت کردهاند.
در پی شیوع ویروس کرونا در بیش از ۸۰ کشور، تاکنون نزدیک به ۱۰۰ هزار تن به این ویروس مبتلا شده و بیش از سه هزار بیمار جان باختهاند.
2023
نظر شما