در این بیانیه که پنجشنبه شب نسخه ای از آن در اختیار ایرنا قرار گرفته، آمده است: کشور هندوستان مهد ادیان و فرق و مذاهب مختلف بوده و یکی از مدعیان دمکراسی در جهان است و همواره تمامی مردم هندوستان در کنار یکدیگر به صورت مسالمت آمیز زندگی کرده اند، اما ظاهرا این یک پارچگی و اتحاد به مذاق مستکبران و تفرقه افکنان عالم به ویژه سران جنایتکار آمریکا و استکبار جهانی خوش نیامده و به همین سبب ایجاد تفرقه، کینه و چند دستگی را در میان ملت هندوستان در دستور کار قرار دادهاند که این بار شاهد صحنههای به خاک و خون کشیده شدن و شهادت تعدادی از مسلمانان کشور هند هستیم که با خشونتِ سازماندهی شده علیه مسلمانانِ مظلوم هندی، قلب همه آزادیخواهان جهان را به درد میآورد.
این بیانیه تاکید کرده است: به طور قطع اقدام به شکنجه، کشتار و هتک حرمت زنان و مردان و کودکان بیدفاع مسلمان هندی اقدامی همسو با اهداف و سیاست های آمریکا و رژیم صهیونیستی است و بی شک این حرکت اتحاد و یکپارچگی هندوستان بزرگ را هدف قرار داده و هرگز به سود دولت و ملت هندوستان نخواهد بود.
بیانیه افزوده است: جای تأسف است که دولت هند با وضع قوانین مبتنی بر تبعیضنژادی و سلب حقوق دینی علیه مسلمانان و با دامن زدن به اختلافات، آتش این تفرقه را شعلهورتر کرده و پس از سفر رئیس جمهور نژاد پرست آمریکا و با چراغ سبز استکبار جهانی بر خلاف قوانین بین المللی، در روزهای گذشته دست برخی از هندوهای افراطی را در کشتار وحشیانه مسلمانان و به آتش کشیدن مساجد و تخریب منازل مسکونی مسلمانان بی دفاع هندی، باز گذاشته و در برابر این جنایات سکوتی مرگبار اختیار کرده است.
بیانیه حاکیست: بدون شک سکوت همراه با تایید سازمانهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر، گناهی بس عظیم، نابخشودنی و خیانتی آشکار به اصول حیات انسانی است. مراکز علمی آموزشی ،حوزههای علمیه، سازمانهای اسلامی، علمای اسلام و کشورهای مسلمان و تمام آزادی خواهان جهان، باید سکوت را بشکنند و جنایات عدهای نژاد پرست و افراطی را بر ضد مسلمانان مظلوم کشور هند محکوم نمایند.
در ادامه این بیانیه تاکشد شده است: مرکز مدیریت حوزه های علمیه ضمن تایید اقدامات وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و با تاکید بر پیگیری آن، تهاجم و توحّش قومی و قبیلهای عدهای نژاد پرستِ بر ضد مسلمانان هند را به شدت محکوم کرده و خواستار اقدامات عاجل دولت هند و سازمانهای بینالمللی و نهادهای حقوق بشری برای توقف و جلوگیری از نسلکشی، خشونتهای نژادپرستانه و قتل عام مسلمانان ستمدیده کشور هندوستان است.
به گزارش ایرنا، اصلاح قانون شهروندی هند در تاریخ ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شدهاند میتوانند شهروندی این کشور را دریافت کنند اما این قانون شامل حال مسلمانان نمیشود. مسئولان هند درباره علت این اقدام گفتهاند که مسلمانان کشورهای همسایه تحت پیگرد نیستند.
اما گروههای منتقد به این اصلاحات معتقدند که هدف واقعی از قوانین جدید تحتفشار قرار دادن بیشتر مسلمانان و تبعیض علیه آنان برای راضی نگاهداشتن احزاب هندو است.
خشونتها در دهلینو از روز یکشنبه هفته گذشته پسازآنکه معترضان به اصلاح قانون شهروندی هند اقدام به مسدود کردن خیابان در نزدیکی ایستگاه مترو جعفرآباد واقع در شمال شرق دهلینو کردند، آغاز شد. براثر خشونتهای یکهفتهای علاوه بر کشته شدن ۴۶ تن، بیش از ۳۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شدند./
نظر شما