نسل‌کشی مسلمانان در هند غیرقابل تحمل است

تهران - ایرنا- شـورای هماهنـگی تبـلیغـات اسـلامی با غیرقابل تحمل دانستن نسل‌کشی مسلمانان در هند از رسانه‌ها و دستگاه دیپلماسی کشور خواست تا افکار عمومی و مجامع بین‌المللی را علیه این نسل‌کشی بسیج کنند.

به گزارش روز سه شنبه شـورای هماهنـگی تبـلیغـات اسـلامی در بیـانیـه این شورا ضمن محکوم کردن کشتار مسلمانان در هندآمده است: در این شرایط استثنایی کشور ایران اسلامی که برگزاری تظاهرات میدانی آحاد امتِ متدین، شریف و نوع دوست ایران برای اعلام انزجار از واقعه تلخ ضد مسلمانان بی‌پناه هندی و همدردی با آسیب دیدگان ستمدیده امکان‌پذیر نمی‌باشد از دولت محترم، خاصّه دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ای اهتمام جدّی و بدون وقفه برای بسیج افکار عمومی و مجامع بین المللی علیه خشونت طلبانِ ذلت پیشه را خواستار است.

در این بیانیه همچنین آمده است: خشونتِ سازماندهی‌شده علیه مسلمانانِ مظلوم هندی و تصاویر مستند انتشار یافته از این صحنه های دلخراش اعمال ددمنشانۀ رفتار خشن، دل هر انسان آزاده‌ای را می‌آزارد.

این شورا افزود: جنایاتِ ضد بشری قرون وسطایی توأم با سکوت خفّت بار مجامع بین المللی و سازمان‌های به اصطلاح مدافع حقوق بشر، گناهی بس عظیم و نابخشودنی است که محکومیتِ توحّش قومی قبیله‌ای گروه های نژاد پرستِ هندی و درخواستِ اقدام عاجل دولت هند برای اقدام مؤثر و سرکوبِ قاطعانۀ خشونت طلبانِ وحشی وظیفه انسانی و دینی تمامی آزادی خواهان و مسلمانان جهان می باشد.نسل کشی مسلمانان در هند غیرقابل تحمل است

محمد جواد ظریف روز گذشته (دوشنبه) در توییتی با محکوم کردن موج خشونت سازمان یافته علیه مسلمانان هند افزود: ایران قرن‌ها دوست هند بوده است. از مقامات هند می‌خواهیم که رفاه «همه» هندی‌ها را تضمین کنند و اجازه ندهند این آدم‌کشی بی‌معنا ادامه یابد. مسیر پیش رو باید بر اساس گفت و گو و حاکمیت قانون باشد.

مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز با محکوم کردن جنایات اخیر افراط‌گرایان هندو علیه مسلمانان اعلام کرد: دموکراسی در هند در ابتدایی‌ترین آزمون خود مفتضحانه شکست خورده است. این وضعیت، فراتر از تبعیض دینی و مذهبی، برای هر انسان آزاده ای دردناک و تأسف بار است. زیرا افراطیون هندی با حمله به مساجد و مراکز آموزشی، علمی و دینی و آتش زدن خانه های مردم مسلمان و ضرب و جرح آنان، جنگ فرقه ای و مذهبی خونین را به راه انداخته که در چند دهه اخیر از فجیع ترین خشونت های فرقه ای به شمار می رود.

خشونت ها در دهلی نو هفته گذشته پس از آنکه معترضان به اصلاح قانون شهروندی هند اقدام به مسدود کردن خیابان در نزدیکی ایستگاه مترو جعفرآباد واقع در شمال شرق دهلی نو کردند، آغاز شد.

بر اثر خشونت های یک هفته ای علاوه بر کشته شدن ۴۶ تن ،بیش از ۳۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha