به گزارش سهشنبه شب پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله علوی گرگانی، وی در این بیانیه تاکید کردهاست: متأسفانه اخباری که از سرزمین هند و تبعیض مذهبی نسبت به مسلمانان آن دیار بعد از سفر رییس جمهور آمریکا به آن کشور به گوش میرسد، موجب نگرانی شدهاست.
در ادامه این بیانیه آمدهاست: حمله به مسلمانان وکشتار آنها و اخراج از خانه و کاشانه قلب هر آزاده ای را به درد می آورد. متأسفانه تمام این فجایع در حالی صورت میگیرد که جامعه بین الملل که ادعای حقوق بشر دارند در سکوت نظاره گر هستند که نشان دهنده دروغین بودن شعار حقوق بشر آنها می باشد.
آیت الله علوی گرگانی دراین بیانیه تاکید کردهاست: اینجانب با محکوم کردن اینگونه رفتارها نسبت به مسلمانان هند بر لزوم تجدید نظر در اینگونه رفتارها توسط مسئولین آن کشور تأکید دارم و لازم است تمام آزادمردان جهانی و جوامع بین الملل و کشورهای مسلمان با فشار بر کشور هند از وقوع یک فاجعه انسانی بر ضد مسلمانان جلوگیری نمایند. امید است خداوند هر چه زودتر فرج برای مستضعفین عالم محقق نماید.
به گزارش ایرنا، محمد جواد ظریف روز گذشته (دوشنبه) در توییتی با محکوم کردن موج خشونت سازمان یافته علیه مسلمانان هند افزود: ایران قرنها دوست هند بوده است. از مقامات هند میخواهیم که رفاه «همه» هندیها را تضمین کنند و اجازه ندهند این آدمکشی بیمعنا ادامه یابد. مسیر پیش رو باید بر اساس گفت و گو و حاکمیت قانون باشد.
مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز با محکوم کردن جنایات اخیر افراطگرایان هندو علیه مسلمانان اعلام کرد: دموکراسی در هند در ابتداییترین آزمون خود مفتضحانه شکست خورده است. این وضعیت، فراتر از تبعیض دینی و مذهبی، برای هر انسان آزاده ای دردناک و تأسف بار است. زیرا افراطیون هندی با حمله به مساجد و مراکز آموزشی، علمی و دینی و آتش زدن خانه های مردم مسلمان و ضرب و جرح آنان، جنگ فرقه ای و مذهبی خونین را به راه انداخته که در چند دهه اخیر از فجیع ترین خشونت های فرقه ای به شمار می رود.
دولت هند اصلاح قانون شهروندی را در دستور کار دارد که بر اساس آن تابعیت هندی به اتباع کشورهای دیگر به جز مسلمان ها داده می شود، که این موضوع با اعتراض گروه های اسلامی در هند مواجه شد. خشونت ها در دهلی نو هفته گذشته از زمانی آغاز شد که معترضان به اصلاح قانون شهروندی هند اقدام به مسدود کردن خیابان در نزدیکی ایستگاه مترو جعفرآباد واقع در شمال شرق دهلی نو کردند.
صدها نفر از شهروندان هندی و اروپایی در بیش از ۱۸ کشور در روزهای گذشته با برگزاری تظاهرات و تحصن ضمن محکومیت خشونت علیه مسلمانان در پایتخت هند خواستار اقدام فوری علیه عاملان این خشونت ها شدند.
بر اثر خشونت های یک هفته ای علاوه بر کشته شدن ۴۶ تن ،بیش از ۳۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شدند.
نظر شما