به گزارش روز شنبه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در ۱۱ بهمن ماه سال جاری در ۳۵۰ شهر و شهرستان و در بیش از ۴۷۰ حوزه در چهار گروه ترجمه و مفاهیم، معارف اهلبیت (ع)،حفظ قرآن، سبک زندگی و سیره معصومان و در ۱۶ رشته برگزار شد که ۱۰ رشته به حفظ قرآن اختصاص دارد و ۷۵ درصد داوطلبان رشته حفظ قرآن را انتخاب کردند.
بنا بر این گزارش ، ۶۰ درصد از هزینه های صورت گرفته جهت برگزاری هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت از محل دریافت حق ثبت نام و ۴۰ درصد آن از محل اعتبارات معاونت قرآن و عترت تامین شده است . مبنای حمایت معاونت قرآن و عترت از فعالیت های آموزشی موسسات قرآنی سراسر کشور ، عملکرد آن ها در آزمون سراسری قرآن و عترت بوده که پس از ارزیابی، تعیین و تعلق می گیرد .
قرار است به دو هزار نفر از شرکت کنندگانی که بالاتر از نمره ۷۰ را کسب کرده اند، به قید قرعه به میزان ۴۰۰ میلیون تومان اهدا شود. همچنین به این افراد گواهی نامه داده خواهد شد و کسانی که موفق به کسب ۹۰ امتیاز شده اند، لوح تقدیر نیز دریافت خواهند کرد.
عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خبرنگار معارف گفت: اهمیت آزمون سراسری قرآن و عترت را می توان در راستای جریان سازی فرهنگی برای فعالیتهای قرآنی دانست و معتقدیم این فعالیت ها فقط به حفظ و قرائت قرآن محدود نمی شود.
وی برگزاری این آزمون را زمینهای برای جریانسازی فرهنگی فعالیتهای قرآنی دانست و افزود: البته مسابقات و آزمون های مربوط به رشته های قرائت و حفظ قرآن را همواره از مهمترین فعالیت های قرآنی موثر در فراهم کردن زمینه پیدایش فرهنگ قرآنی قلمداد می کنیم ولی اکتفا به آن را نمی پسندیم. به همین دلیل تاکید داریم در سال های آینده موضوع های معارفی و آموزه های قرآن و عترت در این آزمون به صورت جدی تری مطرح شود و بتواند طیف بزرگتری از مخاطبان را به خود جلب کند.جهت دریافت جدول هزینه های مالی هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت اینجاملاحظه نمایید.
بر اساس این گزارش در مجموع ۱۲ میلیارد و ۴۵۲ میلیون ریال برای این آزمون هزینه شده که سه میلیارد ریال به جوایز اختصاص داده شده و ۳۸۱ میلیون ریال برای تبلیغات و اطلاع رسانی درنظر گرفته شده است.
حق الزحمه مراقبان آزمون در استان ها یک میلیارد و ۲۹۱ میلیون ریال، تامین مکان آزمون در استان ها یک میلیارد و ۶۹۹ میلیون ریال، حق الزحمه عوامل ستادی و موسسات معین استان ها هشت میلیارد ریال، ۷۶۳ میلیون ریال برای چاپ سوالات و ارسال به استان ها صورت گرفته و یک میلیارد و ۷۶۱ میلیون ریال بابت تصحیح ماشینی پاسخ نامه ها و پشتیبانی و ارائه خدمات سامانه ثبت نام آزمون هزینه شده است.
همچنین مبلغ ۱۸۱ میلیون ریال بابت اطلاع رسانی پیامکی به داوطلبان، ۹۷ میلیون ریال برای طراحی و بازخوانی سوالات آزمون و حق الزحمه عوامل دبیرخانه و ناظران اعزامی به استان ها و هزینه های جاری دبیرخانه آزمون بالغ بر ۳۶۲ میلیون ریال بوده است. مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای حق الزحمه موسسه معین دبیرخانه آزمون و ۶۴۵ میلیون ریال برای آزمون الکترونیکی نورالمجتبی هزینه شده است.
نظر شما