فرضیه جنگ بیولوژیک کرونا رد نشده است

تهران- ایرنا- رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: جنگ بیولوژیک کرونا یک فرضیه رد نشده است و تجربه دفاع مقدس نشان داد که دشمن از هیچ رفتاری برای مبارزه با نظام مقدس جمهوری اسلامی ترس ندارد.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به حدود ۱۶۰ کشور سرایت کرده است. طبق اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۱۶ هزار و ۱۶۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۹۸۸ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۳۸۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

این در حالی است که رسانه‌ها و بعضی از کارشناسان در فضای مجازی فرضیه‌ای را در خصوص احتمال اینکه ویروس کرونا در آزمایشگاه به عنوان یک سلاح بیولوژیک ساخته شده باشد، مطرح کردند. اما تارنمای یی سی چین به نقل از اداره کل این سازمان در مدیترانه شرقی گزارش کرد که ویروس کرونا در آزمایشگاه تولید نشده و به عنوان یک سلاح میکربی نیز ساخته نشده است. همچنین شایعات مربوط به این موضوع کاملا نادرست است و این ویروس از حیوان به انسان منتقل شده است.

اما دکتر سید محمد جزایری رییس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران معتقد است امکان دستکاری ژنتیکی ویروس بالقوه وجود دارد، اما اثبات دستکاری آن به صورت علمی بسیار سخت است. البته از بسیاری از ویروس‌ها می‌توان به عنوان سلاح بیولوژیک استفاده کرد. ویروس کرونا نیز از نوع ویروس‌های RNA دار با ویژگی هایی جهشی خیلی زیاد است.

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در ویدئویی که امروز سه شنبه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی منتشر کرد، با تاکید به اینکه جنگ بیولوژیک کرونا یک فرضیه رد نشده است، افزود: در زمان جنگ نیز سلاح‌های ممنوعه و شیمیایی ساخت اروپا بر علیه شهروندان غیرنظامی توسط دشمن استفاده شده است. بنابراین مجموعه مدیران، فعالان عرصه سلامت و دفاع باید برای مواجهه احتمالی با جنگ بیولوژیک کرونا آماده باشند.

کار دانشگاهیان در خط مقدم مبارزه با کرونا خیلی بزرگ است

رییس نهاد نمایندگی رهبری دردانشگاه‌ها با تاکید به درگیر شدن بخشی از جامعه دانشگاهی به ویروس کرونا گفت:‌ در این روزها دانشگاهیان، دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی و کادر درمانی، پزشکان و پرستاران، مجموعه وزارت بهداشت به شدت درگیر یک مجاهدت در صحنه دفاع از سلامت و آرامش جامعه هستند.

رستمی افزود: در شرایطی که فشارهای ظالمانه توسط دشمن بر ایران اسلامی، تحمیل می‌شود، کار بزرگی توسط دانشگاهیان، اساتید، دانشجویان، تشکل های دانشجویی در حال انجام است. کاری که کشورهای پیشرفته هم در این حوزه به شدت دچار مشکل هستند و باید از این مجاهدان قدردانی کرد.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها با تاکید بر اینکه در بخش‌های تولیدی، مراقبت، پاکسازی محیط و ایجاد محیط سالم برای شهروندان اقدامات بزرگی انجام شده است، اظهار داشت: جای خوشحالی دارد که در مکتب انقلاب که امام راحل به زیبای طراحی کرده است، هیچ محلی دچار کمبود نیروی انسانی برای مبارزه با کرونا نیست.

وی با بیان اینکه گرفتاری به ویروس کرونا فرصتی مهم در رزمایشی بزرگ است، گفت: در این بحران که همه جهان را درگیر خود کرده، مبارزه با ویروس کرونا، فرصتی مهمی برای کشور است تا تجربیات ارزشمندی در حوزه مدیریت بحران بدست آید.

در خانه ماندن، افزودن به دانش با مطالعه است

رستمی ادامه داد: شاید این زمان، فرصت مناسبی برای مطالعه باشد؛ فرصتی که می‌توان کتاب های خوبی که قبلا تهیه شده و امکان خواندن آن فراهم نشده است، مطالعه کرد.   

وی گفت: توجه به فرصت دعا و قرآن می‌تواند در چنین شرایطی که هم زمان با تعطیلی فعالیت‌های اجتماعی در ماه‌های رجب و شعبان است برای خلوت با خدا موثر واقع شود.

رستمی با قدردانی از همه مجاهدان عرصه مبارزه با ویروس کرونا گفت: ان شاءالله خداوند به تمام وقت‌های ما برکت دهد و عبور از این بحران با سلامت و دستاوردهای بزرگی همراه شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha