شهباز بارانی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: آموزش و پرورش استثنایی هرمزگان با هدف تربیت معلمان چند مهارتی اقدام به برگزاری دوره های مجازی بریل آموزی کرده است.
وی ادامه داد: این دوره در قالب ۴۰ گروه مجازی با مشارکت بیش از ۵۰۰ نفر از تمامی کارکنان مدارس استثنایی هرمزگان با شعار «هر ۱۰روز، ۱۰ دقیقه چشمان من باش» انجام می شود.
رییس آموزش وپرورش استثنایی هرمزگان اظهارداشت: این دوره زیر نظر کارشناسان حوزه آموزش بر گروه ها و مدرسان بریل که مجوز های لازم را از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور دریافت کرده اند، برگزار می گردد.
بارانی تصریح کرد: در این دوره مجازی بریل آموزی، مطالب آموزشی در گروه ها بارگزاری می شود و همچنین بازخورد لازم را از هر معلم دریافت می کنند.
وی ادامه داد: در پایان این دوره پس از آزمون نهایی به پیشرفت کنندگان که حد نصاب امتیاز مهارت را بدست آورده باشند، گواهی ضمن خدمت تعلق می گیرد.
در حال حاضر ۱۵۴ مدرسه استثنایی در هرمزگان وجود دارد که سه هزار و ۴۰۰ دانش آموز با نیازهای ویژه در آن مشغول به تحصیل هستند.
بندرعباس- ایرنا- رییس آموزش وپرورش استثنایی هرمزگان گفت: به منظور توانمندسازی و تربیت معلمان چندمهارتی در مدارس استثنایی، دوره مجازی بریل آموزی در استان آغاز شد.
اخبار مرتبط
-
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی:
تحقق عدالت اجتماعی در گرو پیوند دانشآموزان خاص با جامعه است
تهران- ایرنا- رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: پیوند دانش آموزان خاص و همچنین نابینایان…
-
خیران ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور می سازند
بندرعباس- ایرنا- رییس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور گفت: ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور نیاز…
نظر شما